Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleyküm....

******** oyunda gittim ********* ******* yaptım... Oradada fakirim :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Temmuz 2015
  2. Aleyküm Selam hoşgeldin...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Temmuz 2015
  3. Bugün tam 1 ay oldu halen ödülleri alamadık

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  4. Açıkçası ben bu oyundan sıkıldım sıktığım lazeri karşılamıyor elde ettiğim uridium.

Darkta habire şans sistemi var dengin olmayan gemilerle kapışıyorsun.

Saçma sapan Chat bann yiyorsun habire klan savaşı é sport dan uzak bir oyun oldu

Acemi Binbaşı az kaldı fakat kasmıyorum gemiyi nedeni ise ben ne kadar kasamda Zeta kappa epsilon sandık açsam gelişemeyeceğim. Çünkü bu şans sistemi dediğimiz bir saçmalık var bu oyunda.

Bu robotlu oyun grafik yoksunu fakat adalet var para ver yoksa oynayamazsın diye yakana yapışmıyor.

Kalitesiz oyuncular fazla yok.

İşin ilginç yanı oyunda o kadar yabancı var almanı ukraynalısı varda var. Çok nadir Irkçılık yapan var.

Bana ülkemi soruyorlar cevabını alınca hayran kalıyorlar :)

Üstüne üstlük kullandığın robotu sen dizayn ediyorsun. Şans sistemi yok :) yapımcılar sürekli çalışıyor.

Çok iyi bir takım oyunu. Para kasıyorsun robotunu geliştiriyorsun en güzeli hep savaştığın kişiler robotunun dengi robotlar ile savaşıyorsun

Son düzenlenen: 6 Temmuz 2015
  5. 2GB RAM istiyor , en düşüğe getirsem grafikleri kaldırır mı ki ? o_O

6. İşlemcinin bide ekran kartın orta değilse hiç oynama ben bile bazen zorlanıyorum.

7. İşlemci : Intel Pentium 4 - 3.00 GHz
    Ekran kartı : nVidia GFX 5500

en düşükte oynama şansı ?

8. Zorlanır

9. Prophecy

Prophecy User

Arkadaşlar Tr3 te bro/ukraine diye biri var MMOda tanıyan var mı?

10. Çıkaramadım

11. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Merhaba ben geldim.

Gezmeye gittim biraz sosyallik seviyem - lerden + lara çıktı. Hakan o hangi oyun bana da söylesene bir ara. :D Kıyamet adminimiz görmesin ama hazır ramazandayız topa koyar bizi.

12. Anladığım kadarıyla Hakan'ın oynadığı oyun ...

13. TR3'te olanlar varsa acemi yüzbaşı için ne kadar istiyor bilen var mı =

14. Merhaba forum , herkese iyi geceler. :)

Forum kurallarına uymayan mesajlar devam ediyor. Bakın hala inadına mı yapıyorsunuz ? Açıkça yazın ki bilelim uyarıyoruz bir şey değişmiyor. Fakat en sonunda iyi niyetimi bozduracaksınız..

erdem_korkmaz70 ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  15. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Merhaba, size de iyi geceler MODum :D Siz ramazandan cinnet geçirmeden veya istifa etmeden çıkamayacakmış gibi gözüküyorsunuz. :D

16. Kıyamet adminden +9 RAMAZAN BOYUNCA BAN sadece tek lafınıza bakar

Çok yakında....
    Ramazanda sizlerle....

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  17. Teşekkürler size de merhaba ve iyi geceler. :) İşi tatlılıkla halletmeye çalışıyorum ama illa işi inada bindirecekler. Fakat iş inada binerse uğraşırım. :D :)

18. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

İnat demişken bir video izledim bugün küçücük keçi inat edip 1 tonluk boğayı korkutup kaçırıyor. Üyeler de sizi kaçırmasın adminim. :D

19. Ban'ın kokusu taze taze geliyor... Acıktırdı beni :)

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  20. Tamam işte ben şu ana kadar uyarmayı seçtim henüz yetki kullanımına pek yönelmedim. :D :)

.-ProzeN-. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.