Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DW'de fazla bilgi yok.Video veya resim derken ; güvenilir kaynaklardan bahsediyorum.Yok.Hep yalan , montaj.Var ama güvenilir değil yanlış yere düşünce çekmek amaçlı..

Video ve inceleme kayıtlarına güvenmemelisin.Herşey göründüğü gibi değil.

Söyler misin bana dostum söylediğin bu deneyleri gördün veya inceledin mi ? Aya o zaman gidildi diye biliyoruz , ancak elde edilen bilgilerle gidilmediği çok kolay anlaşılabilir :)

Ya da illuminatiden örnek verelim.Cidden madem bu kadar çok gizli bir örgüt ; neden bu kadar çok şey biliniyor ? Doğru olmamasından olabilir mi...

Hayır DW farklı farklı linklerden oluşuyor ve de karmaşık..Bizim erişebilmemiz için .oniın uzantılı hale getiren insanlar var ve evet chromeden filan değil ; tor ile.

Zaten area 51 tellerin ardından düz bir bölge yani herşey yeraltında.Ama burada uzaylılar ile ilgili bir şey yok.Ha bir de yanlış anlama ben uzaylılar yok demedim.

Sen DW'de gezinirken bilgi bulup bulmadığımı sordun.Bende uzay ile ilgili sadece DW'de ama sahte bilgilerin olduğu area 51 konusunu anlattım.

Son düzenlenen: 11 Temmuz 2015
    .-ProzeN-. bunu beğendi.
  2. Hayır benim dw de demek istediğim url yani link uzantılı olarak dolaşman orada herhangi bir arama motoru ile surf yapamıyorsun yani google chrome dan bahsetmiyorum google ın kendisinden bahsediyorum yani google a hani darkorbit yaziyoruz öyle arayınca çıkmıyor diyorum. Elinde linkler bulunmak zorunda ve milyonlarca sayfa olduğundan eminim çünkü normal internetin 500 katı yani doğru bilgiye ulaşamamanı normal karşılıyorum. Linkler zor bulunuyor. Ayrıca deep web in belli bir kısmı bilinmekte sen 4. Ve 5. Seviyeye kadar gelmişsin 5. Seviye ve üstünde bence uzaylılar ile ilgili gerçek bilgiler bulunmakta.

Sirius ufo araştırma kurumu bağımsız bir kuruluş ki zamanında bulunmuşluğum vardır. Haktan akdoğan ile röportaj yaptığım oldu. Yani bu kişiler öyle primcilik için bu işi yapmıyorlar gerçek anlamda ciddi şekilde araştırıyorlar evet bir çok fotoğraf üzerinde Araştırma yaptığımda oldu.

Belki yanılıyorda olabilirim 51. Bölgede belki uzaylılar hakkında iletişim kuruluyorda olabilir güvenemiyorum şeyde çıkabilir :D gözümle görmedim.

Ama dikkatimi çeken şey ise eski amerikan subaylarının yani orada ki eski çalışanların çoğu orada uzaylılar ile iletişim kurulduğunu soylemekte. Ardından ölmek üzereyken veya öldürülmeden bir kaç gün önce bunları açıklamaktalar

İllumunati hakkında yani mason locaları hakkında çok az doğru şey bilinmektedir. Gerisi palavradır paravan haberlerden öteye gidemez. Her şeyi google amcaya sorarsak onun bunun saçma makalelerine inanırız.

ABD aya gittiğine inanmıyorum neden dersen o zamanın teknolojisi ile orada ki astronotların micro göktaşı kuşağında yok olması gerekirdi ayrıca çok fazla radyasyon vardı ayda ruslar nükleer santrallerde ki Güçlendirmeleri kullandığı halde inemediler.

3. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :) :D

Merhaba ,

İnşallah en kısa zamanda çıkar. Çünkü bekleyen çok kişi vardır. :) :D

Area 51 var fakat zaten normal kişiler çok fazla yaklaşamıyor. Yaklaşmış olsa bile görebileceği bir şey yok. Bakınca her yer dağ -, taş düz bir arazi fakat belli yerlerden girişleri olan yer altı bölümleri var. Belki inanmayabilirsiniz fakat biraz araştırmıştım ve söylentilerin doğru olduğuna dair bir çok bilgi bulmuştum. Bilim-kurgu filmlerine bakın genelde ABD yapımıdır ve Area 51 nerede ? tabi ki ABD'de bulunuyor. Kısacası bir şekilde oradaki bilgiler dışarı çıkıyor sonra bilgim kurgu filmlerinde senaryo oluyor.

4. Herkese iyi geceler :)

Area 51 var buna şüphe yok.

İçeriden bilgi çıkıyor bunada şüphe yok.

Ama dışarıya söylenenlerin doğruluk payı tartışılır adminim :) yani sadece bunu demek istedim..
    Ya zaten DeepWeb'de uzaylılar ile tek ciddi kaynak 51. Bölge kaynağı.Ama güvenilirlik :/
    Bazen mizah olan linklerde bulmak mümkün :D Ya tabi subay vs. Görevliler anlatıyor olabilir ama şu görmedim inanmıyorum huyum beni bitiriyo :/

Haa url olayını şimdi anladım..

Bu arada 5. Seviyeye 3-4 saniye girmeyi başardık..Sonra gaza gelip üste (6-7.) ye çıkıp 2 hafta sonra virüs kaptık Q:wEqw:d CSS (closed system shell).

1 TB harddiski parçaladıktan sonra zaten CSS'den de soğuduk Nasa onion linklerini indexleyeceği içinde araştıtmaya gerek kalmadı..

Son olarak aya gidilse dünyaya nasıl dönerler merak ediyorum yere mi çakılcaklar :p :D cidden...

Son düzenlenen: 11 Temmuz 2015
  5. Hocam basarız sıkıntı değil :p X4 rsb seprom olsun aegis ile girerim oraya :D

Şaka maka fakat bence gerçekten uzaylilar var tabi %99.5 sahte veriler orjinalleri çok az ki o orjinal belgelerin %80 i uçan yerli cisimler ve doğal olaylar %20 si İse gerçek anlamda UFO dediğimiz fenomen.

Bütün her şey yer altında çünkü ABD deneylerinin ruslar tarafından ve diğer ulkeler tarafindan bilinmesini istemiyor.

Otostop çekerler mmo dan veya vrudan :p

Nasa blorf yapıyor. İndexlerse başına geleceklerini saymıyorum bile hackerlar anında nasaya saldırmaya başlar.

Sen bence sağlam kaynak bulamamissin neticede çok site var oraya trollune makale yazanda var gercek makale yazanda var.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Temmuz 2015
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  6. Gerçek makaleyi yazanlar kaynağı nereden buldu , akıllarındakiler ne ?

Bunu demek istiyorum.

Ya zaten ben uzaylılar yok da demiyorum sadece uzaylılarla ilgisi olan (bildiğim) tek kaynağa yani 51. Bölge kayıtlarına baktım ama yalan.

Tabi belki sağlam kaynak vardır bu bilinmez sadece DW de uzaylı deyince aklıma area 51 geliyor direk yazıyorum :/

Sen oyunu bırakıyomusun şimdi :(?

7. Ara verdim diyelim. Yönetim düzelene kadar ne vip cekcem nede bir sey satin alacagim nede oyuna girecegim. Bildigin protesto etme hakkimi kullaniyorum.

Sirius uzay arastirma birimindeyken ben sunu ogrendim.

Uzaylilarin iyiside var kotusude var. Kotusu olan dunyada kan akmasini istiyor bizim gelismememizi ve kole olmamizi istemekte yani bizim terorist ve masonlarla ortaklar diyebilirim. İyi olan irklar ise insanlara gizliden yardim etmekte yani onlari kotu irklardan korumaya calisiyorlar biz insanlar belli bir seviye ve erdeme ulasinca bizimle iletisime gececeklerini duydum.

Belkide bu konuyu bilinclendirmek icin cabaliyorlardir dogru bilgi paylasanlar ? Bu bilgileri elde etmeleri icin elbet uzaylilar ile iletisime gecilmis olmasi lazim yani diyorum ki uzaylilar bazi insanlarla iletisime geciyorlar fakat kendilerini tum dunyaya duyurmak istemiyorlar neticede kaos olur (iyi irklar icin gecerli)

Kotu irklari engellemey ugrastiklari icinde kuresel bir sekilde iletisime gecememis olabilirler.

8. Olabilir.Her fikir değerlenebilir durumda (mantık süzgecinden geçtikten sonra)

Ben de emekli olucam , forumdan da bir süre sonra ayrılırım.

3 gün önce dişim çekildi kanama hala var.T*kürük ile birlikte kan geliyor..Kanal tedavisi yapılmıştı 1 sene önce..Çekilince de gösterdi , kuru dal parçası gibi uzun bir parça vardı :confused: ağrıyor..

Ben kaçıyorum iyi geceler.

9. Geçmiş olsun iyi geceler.

Sanırım forumda emekli olmayan bir benim :) birde kıyamet , prozen , jedi , buzmavi...

10. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Biri uzaylılardan mı bahsetti? Dinliyorum. :D

11. Selam millet.

12. Prophecy

Prophecy User

A.s. Hoşgeldin :)

Uzaylılar var :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  13. Herkese merhabalar.

Antartika da gizli üs olduğu söylenmekte işin en ilginç yanı ise yerin altında nazilerin Ataları olduğu söyleniyor tuhaf... Çok ilginç acaba daha neler bilmiyoruz ?

Fakat bir tuhaf şeyse bir çok büyük ülkenin rusların , almanların , amerikalıların hep yer altında yani dünyanın içinde yaşayan bizim gibi canlı organizmalar olduğunu düşünmekte.

nano giysili bir oyun vardı hani dünyanın içine kurulmuş uzaylılar felan vardı sizce böyle bir şey olması muhtemel mi ?

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  14. Selam , herkese iyi akşamlar.

"Tek bildiğim , hiç bir şey bilmediğim..."

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  15. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Merhaba. Bence yok çünkü olsalardı dünyanın çekirdeğine yakın olduğundan sıcaktan erirlerdi. :D

Aleyküm selam, iyi akşamlar.

16. Açıkçası uzayda yaşayabilen mikro organizmalar var dünyadan aldıkları bir mikro organizmayı NASA uzay boşluğunda yaşadığını tespit ettmiş ki zaten buraya gelecek bir varlığın yani bir galaksiler arası yolculuktan bahsediyorum buraya gelmesi için baya bir teknolojik birikime sahip olması gerek yani onlar buraya geliyorsa o ısıya ve basınca dayanıklı ve dirençli kendilerini koruyacak teknolojiyede sahip olmaları gerek.

Yani muhtemel :)

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  17. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :D :)

18. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Merhaba, size de iyi geceler.

Dostuuum %25 tecrübe bonusu var. :D Eğer bugün kronos günü gelirse yaşadık %20 şeref desteği + %25 bonus + %10 tasarımla 2 kapı yapacağım. :D

19. Teşekkür ederim size de merhaba hoşgeldiniz. :)

Hayırlısı diyelim :) benim açık kapım da yok. :D :)

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  20. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Hoşbulduk ama çıkacağım şimdi. :D Benim 1 epsilon 1 lambda açık. 2. lambda 42/45 onu açmaya üşendim. :D O da bir sonraki kronosa artık zaten oyuna ara veriyorum bir süre.

Hazır ara vermişken sepromu 17 den 20. seviyeye çıkarayim. Bir dünya da seprom atarım lazere başladığım zaman yaptığım kapıların elitleriyle beraber efsane bir dönüş yaparım. :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.