Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. A.Selam
    1.200 bildirim oldu belki merak etmişsindir :D

BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. Grup toplandı dediler geldim :)
    Rica etsem SS ? 4 haneli görmeyeli uzun zaman oldu.

3. resim albümü oyun dışına bakabilirsin oraya attım

4. İrlandalı *** *****...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ağustos 2015
    Prophecy bunu beğendi.
  5. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :) :D

Arada sırada uğrayın arayı fazla açık tutmayın. :D :D

6. Off of, bir kere de doğru düzgün iş yapın DO, Hep batırıyorsunuz hep batırıyorsunuz yeter ama.

7. Ne oldu?

8. Yahu bizim bilgisayarda 3D oynanmıyor, çünkü işletim sistemi XP. Güncelleme artık gelmediğinden 3D de açılmıyor, ona rağmen TR sunucusundaki ezme hesabıma 3D ödülleri gelmiş, asıl hesabıma gelmemiş. Bu nasıl iştir! İkisine de gelmese internet kafeden açıcam ama şimdi TR'ye gelip ABD'ye gelmeyince sinirleniyorum, normalde ikisine de gelmesi gerekiyor ama ABD'ye gelmediğine göre gitsem boşa gitmiş olacam. Saçma sapan işler ya, biraz karışık.

9. XP de 3D İnternet Explorer açıyor onun dışında başka tarayıcı açmıyor diye biliyorum. Ödül gelmediyse support başvur derim.

10. Zaten başvurdum. Hep ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar böyle etkinlikleri, yok twitch yayını yok şu yok bu hep sorunlar çıkıyor. Parayı vakumlamayı iyi biliyorlar ama.

Yok biz iki kişi yaptık :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ağustos 2015
  11. Yabancı sunucuda olmanın avantajı :D

12. Denilebilir :D Ama dezavantajları da var, haritalar TR sunucularına göre çok daha boş. Mesela düşman x1 haritasına baskına gittim şirket binasına iki kişi filan vardı :D

13. 4-4 de çıktı ama battleray'a aynısını yapıyorlar :D

14. Geldim [​IMG]

Selam millet burada olanlar ses versin...

15. Ses :D

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  16. Arkadaşlar benim şampiyonaya katıldığımı ve alacakaranlık takımından olduğumu biliyosunuz değilmi? 5.000 tl ödülümüz verdiler ama oyun içi 3 ay vip üyelik+ Tüm gemi ve tasarımları+ şampiyon ünvanımızı bize vermediler Bizim takımda bir kişiye bile verilmediğini ve ID numaralarımızın kontrol edilmesini istediğimi söyledim

Bize verilen cevap;
    Tüm takımlar ödüllerini almıştır

ID lere bakmaya neden çekiniyorsunuz Facebook ta amonra admine, Pars admine, Artemis admine ve darkorbit in facebook sayfalarına mesaj attım Adminler bişi yazmıyor Facebook sayfasıda dağatıldığını söylüyor Kimseye ödül alamadığımızı inandıramadık Demin darkorbit facebook sayfasına nickimi ve şifremi mesaj attım Artık girip baksınlar tr3 serverine ödüller gelmişmi gelmemişmi?

17. Aga hesap çalınmasın ????

18. gemin şifreyi vermiş + adminlerin resmi facebok syafası var :D

19. Arkadaşlar selam akşamınız güzel sohbetiniz bol olsun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.