Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DO paylaşmış ama çok gerilere düşmüş bende pp yaptım :D:p

2. _DODGE_

_DODGE_ User

Selamun aleykùm millet

Kafama göre geziyorum buraya pek gelemiyorum :)

Nasılsınız ne yapıyorsunuz iyi misiniz ? Diyeceğimde ben iyi değilim.

Bu sabah laptopun içinden çıtırdı geliyordu içini açtım makinayı mahfettim tozunu aldım klavye kablosunu takamadım (bir firima ancak bu kadar saçma bir kasa dizayn eder klavye kablosu anakarta yetişmiyor makina benle 3 saat maytap geçti)

Neyse plastik parçalar çıktı içinden menteşeler ayvayı yedi kırıldı biri.

Gittim teknik servise verdim makinayı içini temizletmeye ve bide şu klavye sorununu çözecekler inşallah.

Kasanın kenarlarında yamultuk açılmıyor tırnaklar kırılmasın diye çok uğraştım...

Saçma kasa dizaynı yüzünden bir guzelde sövdük makinaya... Samsungun kasaları pişmanlıktır -.-

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. Merhaba forum , herkese iyi geceler. :) :D

Haklısınız karışıklık olmuş :D

Teşekkür ederim size de iyi geceler. :)

4. Günaydın millet.

Samsung, başlı başına pişmanlıktır.

5. Merhaba forum :)
    Darkorbit indirmesi hakkında görsele sahibim :D;)

6. _DODGE_

_DODGE_ User

Ya laptop açmak kolayda bu samsung olunca iğrenç bir hal alıyor :mad:

Aga klavye kablosunu tam takacam yerinden çıkıyor gelde ayar olma 3 saat uğraştım...

neyse işte ekrana giden soketler vardı onları çıkardım menteşeleri yerinden çıkardım. (Anakartı sökmedim işin içinden çıkamazdım)

anakartın üstü silme toz doluydu ben hayatımda bu kadar toz görmedim. Yumuşak başlı sulu boya fırçasıyla temizledim gene geliyor yapışıyor makinaya :mad:

biosun üzerinde uçlu kalem ucu geziyordu (ufak bir şeydi ama helal olsun nasıl girmişse oraya)

kırılan bazı parçaların plastik kalıntılarını buldum (Nasıl kırıldı onu bile bilmiyorum)

neyse işte makinanın termal macunu yenilendi serviste tozları alınmış klavye kablosunu takmışlar , menteşeler tamir edilmiş ve bana 90 tl ye patladı.

neyse hiç bir şey olmamasından daha iyidir artık eskisi kadar ısınmıyor :)

normalde ben yapardım ama makinayla uğraşmak istemedim ki elimde termal macunda yoktu.

(kasa olsa hemen yaparımda laptoplarda yapamıyorum çok uğraştırıyor çünkü her firima kendine has kasa tasarımı üretiyor neyse ileride teknik servis gibi bir yerde çalışırsam bırak laptopu klima ve televizyon gibi çoğu şeyi tamir edebilir hale gelebilirim :) )

7. O kadar zorsa hiç açmamak lazım :D

8. _DODGE_

_DODGE_ User

Açmak sıkıntı değil önemli olan makinaya zarar vermeden açmak ( biraz hayvani güç uyguladım yan taraflar aşındıda servisde düzeltmişler )

9. Düzeltildiyse bir sıkıntı olmaz, DO indirmenin deneme sürümü(Beta) fotosunu gördün mü?

10. 3 saat...bence uğraşmaya değmezmiş.

11. merhabalar :) kusura bakmayın kendi forumumdan buraya pek vakit ayıramıyorum :(

12. Merhaba modum hoşgeldiniz :)
    Kendi forumunuzmu var :eek::D

13. teşekkürler hoşbuldum :) evet var ama burada paylaşamam kurallar izin vermiyor :(

14. Modum oyun forumumu yoksa normal forum mu?

15. hem normal hem oyun genel birşeyler yayın alanı baya geniş bir site oldu :)

16. İyi :D

17. _DODGE_

_DODGE_ User

Eskisinden daha iyi oldu diyebilirim.

DİPNOT: oyun indirmeli olursa oyun artık daha fazla hileli olacak...

18. Geliştirme bloğuna baktıysan ordaki gibi olcak :)

19. Ona da önlem alırlar heralde :)
    rica ederim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.