Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eywallah modum Allah a şükür iyiyim siz nasılsınız :) EK : Forum Komiseri Oldum Mesleğimin Hakkını Veriyorum Şu Anda çok mutlu oldum diğer rütbeye geçememek için az mesaj aticam :D

Son düzenlenen: 14 Eylül 2015
  2. :D hahaha , Sağolun sağolun bizler de iyiyiz mesleğinizin rütbesini almışsınız ne mutlu :)

3. İyi geceler millet selamun aleyküm

4. aynen modum
    ve aleyna aleykum selam :)

5. Kötüyüm :( Çünkü Facebook hesabım kapatıldı. Konu dışı resim atılan yerde paylaştım.

6. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :D :)

Geçmiş olsun fakat farkında olmadan bir takım olumsuz paylaşım yada mesaj yazma gibi durumlardan olabilir.

7. Yok asla birşey olmadı. Ama birisine kötü söz falan yazmıştım belki de onun yüzünden kapatılmış olabilir. Neyse şimdi Facebook'a mail attım inşallah geri dönerler.

8. Geri dönüyorlar yani zamanında bana geri dönmüşlerdi. :D Şu sebep yada sebeplerden dolayı hesabınız kapatılmıştır tarzında mesaj gelmişti. :D

9. Bana gelmedi ama :p

10. Gecikmeli olarak cevap gelebilir. :)

11. 1 gün sonrasından mı :D Ya da herşey gibi 48 saat sonra mı :p

12. Bilemiyorum artık orasının bileceği iş :D

13. Siz Darkorbitle uğraşıyorsunuz, onlar ise Facebook :D İkinizin de işiniz farklı, bilinmez bir sır :D Çoook gizemli hemde :D Gizemli demişken Tr6'da 1-6'da kamulu vsleri izlerken kamulu olduğum halde kesildim :D Allah'a şükür 1-8'i açmışım :p

14. Temel olarak aynı gibi olsa da farklılıklar vardır. Hayırlısı diyelim. :D

15. Sağolun adminim :D Bu arada, herkese GÜNAYDIIIN :D

16. Nasılsınız millet selamun aleyküm iyi günler :D

(Okulların açılmasına az kaldı :p)

17. Bann? Ban mı yedin gene :p

Facebook hesabım kapatıldı, hala çok üzgünüm :D

18. Günaydın :) İmzamdaki resim gözüküyor mu?
    A.s iyi diyelim :D

19. Ya bann güzel diyom işte banna banna yiyorsun :D

Aga ben o kadar üzülmezdim sonuçta sanal alemde çok fazla bir şeye takılmayacan.

Bu arada bir araba yarış oyununda DODGE VİPER SRT10 u alabilmek için para biriktiriyorum canım çıkıyor diyebilirim dodge yi alınca üstüne siyah beyaz pixel kamuflaj çekecem :D

(Oyun ismini forum kuralları gereğince paylaşamam)

( Habire benim arabayı parçalamaya çalışıyorlar ama ne yazık ki usta bir şekilde sürüyorum :p )

20. Evet görünüyor :) Dodge bu arada banı daha dün gece yedim :D 2 saat yedim chatte :D Sadece tek suçum aasdadfadadafasdassdf yazmak :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.