Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Takma kafaya...

Şu oyunda ilerleme var :D gökmen admin aylık giriş bonusu geliştiriliyor dedi inşallah oyuna geçer (aylık giriş bonusu konusunda ki son mesajlara bakarsan görürsün)

Son düzenlenen: 15 Eylül 2015
  2. Aynı zamanda ekipman artık oyundan değiştiribilecek!

3. Selam forum :)

4. Aleykum selam.

5. Haydi Cimbom um Attığın Gol olsun :)

6. merhaba :)

7. Merhaba;
    İmzanızdaki oldest yazan yeri yabancı dil olduğu için anlamayan ve sizi moderatör zanneden oyuncular gördüm.
    En kısa zamanda oldest yazan yeri türkçe olacak şekilde düzeltiniz.

8. merhaba :) maç ve darkorbit keyfi :D

Yidik Golü :(

Son düzenlenen: 15 Eylül 2015
  9. merhaba herkese
    paran olsa bin turlu dert olmasa dert :)
    1m uri :)

10. ne diyelim Allah Olmayana versin bizde 9. havocu aldık bu gün :)

11. İmzamı düzeltirim orası sorun değil fakat burada bana modum diyen oyuncular yada üyeler artık hangisi uygunsa beni moderatör sandığından değil birçoğu beni tanıdığından ağız alışkanlığı mı desem el alışkanlığı mı bilemedim bu konuya açıklık getireyim ondan sonra yok bu mod taklidi yapıyor vs ön izlenimi olmasın :)

12. modum siz bizim gönüllerimizin modusunuz sakin olun :D

13. sakin olunacak yada sinirlenecek bir durum yok :) ben yanlış anlaşılma olmasın diye bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim :) bu arada derseniz niye oldest yazıyor ona da açıklama yaparım :)

14. modum tamam kimsenin bisey dediği yok rahat olun sizi seviyoruz aynen devam :)

-Andromeda- bunu beğendi.
  15. Anlayışınız için teşekkürler.

16. rica ederim iyi görevler

17. Merhaba forum , herkese iyi geceler. :D :) Bu gece bu konuya erken girdim haydi hayırlısı. :D :cool:

18. herkes iyi geceler milet ben forumda az konu dolaşam yatcam

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.