Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Farklı arkadaşlar da aramıza katılsın diye şey ettiydim :D

2. onlarda var korkma kralı var hemide :D
    aynen oyle :D

3. Herkese iyi geceler :)

Muhabbete katılan yeni arkadaşlar var :) forum gün geçtikçe yoğunlaşır umarım :D

Nasılsınız ?

4. İyi geceler hoşgeldin ghost,
    Bu başlığı forumda ve oyunda bulunduğum senelerde çok severdim, döndüğümden beri görememiştim kaldırıldı diye üzüldüm. Bugün görünce çok sevindim bundan sonra her gün beni burda görüp sıkılabilirsiniz bile :D

İyidir, sizi sormalı :)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  5. Bende bilmiyordum muhabbet bölümünün neresi olduğunu.Yoksa daha önceden gelirdim :)

6. Çok şükür :)

Sıkılmak mı olur mu öyle şey :)

Artık forum o kadar boş ki bu başlıkta bazen sadece gündüz ve gece mesaj yazılabiliyor.

Bir de ricam , ghost yerine black derseniz daha çok sevinirim :D o daha alışıla gelmiş.

7. Çok nadir burası boş kalıyor. :)

Teşekkürler size de iyi geceler. :) :D İyi diyelim siz nasılsınız ? :D

8. Öyleyse şimdiden itibaren forumda sorunsuz ca , keyifli vakitler geçirmek dileği ile :)

Çok şükür adminim :) eksik olmayın.

P.E.T etkinliği sizce kazançlı mı ? Yani NPC bakımından.Kristallon dengi bir P.E.T'ten 80 uridium almak pek hoş olmadı doğrusu.

Kutu içeriğine söz yok :D

9. 3-3 te npcleri peşime takıp kami atıyorum.Ozaman cidden karlı oluyor :)

10. Tamamdır black :)

Etkinliği ben sevemedim maalesef .. Oyuna 6 yıldan sonra yeni başlayan birisi olarak x3 ve x4 haritamda hareket edemez oldum, kasılmaya devam edebilmek için etkinliğin bitmesini bekliyorum resmen. Şuan tek yapabildiğim x2de kutu toplamak ondanda şuana kadar pek kãrlı bir sonuç alamadım.

11. 3-3 deyince anılarıp depreşti :)

Eski hesabımda leonov ile LF4'lerimi fullemiştim :)
    Şahsen ben de etkinliğin bitmesini bekliyorum.Seprom birikmiş durumda.sadece sevkiyat için giriyorum oyuna.

Etkinlik bittiğinde seri şekilde Cubikona yöneleceğim.

Benden bu kadar , hepinize hayırlı geceler iyi uykular :)

sametonur1905 bunu beğendi.
  12. Ben olsam kutulara 1k , 3k , 5k , 10k filan uridium koyardım. :) 16 seviye geliştirmeli bir kaç malzeme filan da eklerdim. :D :)

13. Göndermeniz ince, kutu içeriği ve marketteki indirimlere lafım yok ama bunlar dışında kalan etkinlğin uzay sahası kısmı gerçekten berbat :)

14. İlk başta bir yoğunluk varmış akşam üstü 7-8 civarı sunuculara reset atılıp sayıları azaltıldı. Vaktim olmadığı için etkinlik v.b. şeylere katılamıyorum. :D :)

15. Bende 8den beri oyuna girmedim tesadüf ki, bir girip kontrol edeyim o zaman bunu söylediğiniz çok iyi oldu. Belki hayatta kalınabilir bir hale gelmiştir :)
    Bu arada forumda 6yıl veya daha fazla süredir görev yapıyor olma ihtimaliniz nedir acaba ? Ben sizi o dönemden hatırlıyor gibiyim.

16. Etkinlik görevini yapıcam fakat beni bekleyen 4 tane elit düşman klan üyesi var :D

17. En güzeli klansız takılıp herkesle dost olmak kendi şirketindeki :D

18. merhaba forum herkese iyi geceler

19. İyi geceler :oops:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.