Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Teşekkür ederim :) nasılsınız ? :D

2. İyi geceler arkadaşlar.Uyumayıpta pet kapısını bekleyenler burdamı? :)

3. Teşekkürler size de iyi geceler. :) Ben pet kapısnı beklemiyorum ama buradaydım. :D :cool:

4. selam milletçok yorucu 2 günden sonra sizlerleyim (şehir dışındaydım)

5. Rehber

Rehber Guest

Günaydın,tatilde bitiyor.Yarının Pazartesi olması kötü oldu :).

6. Dert etmiyorum aksine iple çekiyorum okulun başlamasını. :cool:

Eve dönüşte iğrenç bir trafik vardı sabah arabayı bir gara çektik az kestirdik.

1 saatlik yol 3 saat oldu -.-

7. Rehber

Rehber Guest

Uyumakla çok iyi yapmışsınız.Uyukulu yola devam etmek çok tehlikeli.

8. Hocam ben şunu gördüm:

Türkiyede DODGE viper kullanılmaz... Hatta ve hatta ferrari bile kullanılmaz.

Çünkü trafik sorunu var :S

Birde şu var babam arabayı kullanıyordu bende navigasyondan kestirme yolları söylüyordum (bir köy yoluna girdik zifiri karanlık)

Aha biz ayvayı yedik dedik :)

Navigasyonda sustu yolu göstermez oldu neyseki aşağıda otoyola çıkan yol varmış :p

9. Rehber

Rehber Guest

Atalarımız boşuna dememiş;

En kestirme yol,en iyi bildiğin yoldur.

-_EFSANE_RİZELİ_- bunu beğendi.
  10. Hocam gezdiğim yerlerden manzara fotoğrafları çektim foruma atsam sıkıntı olur mu ?

11. Oyun dışı fotoğraf bölümüne atabilirsiniz.Buradan bakabilirsiniz. :)

12. Yok yani konu açıp atsam olur mu demek istedim :)

13. Mevcut konu olduğu için yeni konu açmanız sıkıntı olabilir açacaksanız konuşma köşesinde açın eğer bir yanlışlık vardı ise Kıyamet adminimiz gerekli müdahaleyi yapacaktır :)

14. Bu arada 318.000 uri oldu ve 7. havocu çıkardım hocam :D

15. Havoc sayılarımız eşitlenmiş sizi geçmek için zeta mı yapsam ne :p :D
    Ama bende şans yok kesin çıkmaz hiç girmiyorum o yüzden boş vaktim olsa indirim ile açacağım 1 gün full zeta yapacağım.
    Ahh bir boş vaktim olsa :(

16. zeta + şu pet kapıları ile toplamda 90 k civarı uri kastım diyebilirim :D

17. Daha o kapılarda var ya doğru :) İyi veriyormuş galiba o yüzden yapmak lazım gelir :D

18. X3 haritasıda çok kazançlı bir harita açıkçası gayet iyi kasılınıyor hocam benden size bir taktik ;) kami + vip ile gayet güzel kasılınıyor :D

Şu hristiyanların cadılar günü etkinliğini bekliyorum buradan gelecek uri umarım iyi olur ardından kış etkinlikleride yolda :D

19. Aynen cadılar bayramı baya iyi olucak gibi duruyor.Ben de takipteyim :)

Taktik için sağolun ama dediğim gibi oyuna fazla hatta neredeyse hiç giremiyorum.

20. iyi bir kapı çıkacak diyorlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.