Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 25 kutuda 3 tane bulduydum geçen sefer :D ya tasarım falan istiyorum ben :

2. LF4 günü ve yarın sabah gireceğim zeta için hafif bi heyecan var içimde. Çok değil ama hafif :) Siz nasılsınız ?

Yaa demesene öyle :D 2 saat 2 dakika kaldı bile. Zaman su misali :rolleyes: Bu arada sen 2300 anahtar almışsın ama bence o kadar kutu bulamayacaksın :D

3. Şimdiden alalım siparişleri :D

4. Kolpacı hani uyuyordun sen ?

Hayırdır serhan bu aralar grup atıyoz cevap vermiyorsun ne oldu neye triplisin ? :)

5. Hayırlısı diyelim o halde. :)

O zaman şimdiden bol şanslar diyeyim. :D İyi diyelim iyi olalım. :)

FALLEN●ANGEL bunu beğendi.
  6. Hoş geldiniz dminim

7. Hazır aklıma gelmişken sorayım, "Bugün DarkOrbit İçin Ne Yaptın ?" yada "Bugün Neler Yaptın ?" ya da herhangi sizin seçeceğiniz başlıkta bir konuda, oyuncular o gün gelişimleri için neler yaptıklarını yazsa hoş olmaz mı ? Bence oyuncular başarılarını diğer insanlarla paylaşmaktan keyif alabilir. Resim konusu okey ama tam olarak karşılamıyor bu ihtiyacı, mesala gün bitimi çıkarken oyuncu gelecek o konuya bugün şunları bunları yaptım bu kadar kutu topladım vs. vs.. gibi. Böyle bir konu açmak mümkünse iyi olabilir.Bence bi değerlendirin :)

Darion26 bunu beğendi.

8. Buradan devam edelim :D

Şimdi kaba taslak 10 LF4 takılı olsa 1900-2100 arası vurur pet.. Bende 35 LF4 takılı iken 7000 civarı vursam toplam 9 bin eder vuruşlar. Promerium beslemem olsa hep demek x1 ile 13-14 arası mı vuracak? bilmiyorum tam çünkü hiç pet fullemedim :)

9. Sayılar doğru ise mantık doğru, sayıları hesaplamadım ama dediğin değere yakın bir hasar olur.

10. Biraz geç olacak ama teşekkürler. :D

Konuşmacı Köşesi'nde bir üyemiz 1 Ay önce ve sonra diye mi ne konu açmıştı aslında dediğiniz ile aynı olmasa da yine de işe yarayan bir konu bence. :)

11. İyi geceler forum

Yarın inşallah lf4 bulursunuz bende bulayım gerçeği 4 tane bulsam yetecek aegisimin lf4 leri fullenecek :)

12. Teşekkürler size de iyi geceler. :)

İnşallah ihtiyacı olan ne lazımsa bulur. :D

13. Ayda birde yazılan bir konudan ziyade her gün güncellenebilecek bir konuyu kastetmiştim ama neyse :)

14. 3
    Hocam sinsice planlarımı yavaş yavaş uyguluyorum

Aegisimi ULTRA seviyeye çıkarmak için uğraşıyorum yani ULTRA SUPPORT olmaya çalışıyorum :)

3 havoc 4 lf4 birde gelistirmeler eksik ki aegise bence herkulese gerek yok.

Herkul kutu kasarken bence lazım

15. Ben ne demek istediğinizi anladım ama şu anda bir şey diyemem :D

Planlarınızı umarım gerçekleştirsiniz. :) Bu arada ulta seviye nasıl oluyor bilmiyorum. :D :)

16. Ultra seviye iyi bir donanımın iyi bir pilotla birleşmesiyle oluşuyor ;)

Argeler ultra savaş düzeni olacak

Donanımlar full + full olmalı

Gemi cifte guclendirici ile beslenecek.

Ve gerisini pilot halledecek

9 sn de bir kalkan destegi ile gemi nerdeyse olumsuz olmakta :)

17. Sanırım dartorbik :p bitmiş ya :( Bir cumartesi akşamı olmasına rağmen, rakip şirket oyuncularını bir ziyaret edeyim dedim.
    3-4,3-3,3-2, 1-4,1-3,1-2 tüm haritaları dolaştım. x-2de kamu ile **** bırakanlar dışında kimseye rastlamadım, 1 kişi bile bulamadan döndüm. Hayat X-5den itibaren başlıyor sanırım :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ekim 2015
  18. Anladım :) o zaman hayırlısı diyelim. :D :)

Bazıları hala okul işleri ile uğraşıyor olabilir. :) Bir de tatil yeni bitti okullar başladı. Bu bir sendrom aslında. :D :)

19. Sanırım dediğiniz gibi, bu oyuna başlamak için yanlış bir zaman seçtim. İnsanlar genelde yaz oyunu mantığıyla yaklaşıyor yada durumları yazın oynamaya imkan veriyor ve ciddi bir oyuncu yoğunluğu oluyor. Ekim gibi el ayak çekiliyor 7-8 ay. Yani böyle tahmin ediyorum ve duydum.

20. Darion26

Darion26 User

senin server boşmuş ben 16 kişi kestim.
    ------------------------------------------
    Şunu 1 patlama 33 kesme olarak değiştirelim :)

Son düzenlenen: 4 Ekim 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.