Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darion26

Darion26 User

İzah etmeye çalışıken şu saçma administratör beni çıkarttı ...
    O adamı görmedim :D
    Klanın kısaltması oto olması lazım
    Bu sanada cevap olmuştur :)

2. Yav aga hiç sorma işim zor benim bu arkadaşları ben koruyom korumasam bunları haritada kastırmazlar güçsüzler diye artislik yapacaklar aklınca.

Başkan olmak zor :cool:

Oto klanıysa ben konuşurum yetkilileriyle sen sıkma canını kırmızı yakarlarsa konuşurum olmadı hala artislik yapıyorlarsa yıkarız ortalığı.

3. Darion26

Darion26 User

Ama biraz haat var gibi onda da o adamı orda 3 kez yakaladım insan şüpheye düşüyor doğal olarak ...
    İnşallah sorun çıkmaz.

4. Yav oto kullanıyorsa dostsa bize ne adminler versin cezasını biz karışmayak.

He düşmansa git kes derim :D

5. Kirke

Kirke User

Öncelikle sa beyler, 7 irisim ve argem hariç diğer şeyleri fulledim bana credits desteğinde bulunabilecek klan arıyorum ve klanda kalıcı olabilirim isterseniz.(Tr1)

Son düzenlenen: 18 Ekim 2015
  6. Darion26

Darion26 User

Konu yeri burası değil ayrıca belkide aynı sw de bile değiliz.

7. Kirke

Kirke User

Haklısın kardeşim ama konunun kendi başlığı altında kimse bakmıyor

8. Darion26

Darion26 User

Haklısın kimse bakmıyor. Bu arada konuna baktım tr1 de oynuyormuşsun biz tr3 te oynuyoruz.

9. Bana anlatığın adam bir şey değil.

Anca laf icraat yok :D

Gelsin yaksın kırmızıyı bakalım neler oluyor kafasında kaç tane pet birden patlıyor görürüz :D

10. @sametonur1905 buraya geçelim artık, gece için ilk yorumları yaparız kapıdan sonra :D

11. Konu değiştirince aynı hararet kalmıyor yav, motor soğuyor nedense :D Ama burdan devam edelim madem :D Aynen, bir de kapıda bir çok harita olacakmış her harita sonunda farklı tasarım mı alacakmışız neymiş anlayamadım. Girince göreceğiz :D

12. ilk bölüm haric 2-9 bölümleri arasında tasarım alacaz

önceki konuyu kilitlemişler :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ekim 2015
    FALLEN●ANGEL bunu beğendi.
  13. Bölüm sonu değilde içeride kutu da arayabiliriz haritada :D öyle yorumlar da var

14. hem yaratık kestirecekler hemde kutu mu aratacaklar yok artık :)

15. Umarım öyle olmaz ya, kapı 20 dakikaysa 1 saati bulur kutu araya araya :D En iyisi biz her bölümü bitirdiğimizde kafamıza düşsün kutu :D

16. Bakalım. bütün tasarımların kapıdan çıkma ihtimali varmış :)

Strunerları kestiiiim şimdi haydi kutu aramaya :D

17. Yarasa alacak mısınız ?

18. yarasa almayın %8 hasar %8 tp veriyor yartıklardan -%15 hız kaybı :) burgu varken

FALLEN●ANGEL bunu beğendi.
  19. Şahsen almayı düşünmüyorum. Goliath + Elmas kullanıyorum. NPC kestiğim taraf gemide 15 kalkan ve droitler tamamen lazer. Kalkan yenilemesini %25 artıran güçlendirici var. 15 milyona falan gidiyor, olursa ondan alıyorum arada :) olmasa da çok bişey değil

20. Elmasla verimli oluyo mu ki ? Benim mob kestiğim konfide 300k civarı kalkan var, kaçış konfimdede 400k, mob kestiğim tarafta elmasla saniyede 3k kalkan yenilenmesi oluyor, tallon bile daha fazla vuruyor. Bir de dpyi 130bin civarı düşürüyor, kalple başlayıp dpmi çok diplere çekecek bir mob yoksa(boss tallon gibi) elması kullanmıyorum bile ben :D

Bu arada yarasa ile burgu kıyaslanamayacak derecede yarasa daha iyi, sadece hasarı daha az ama ondada şöyle bir durum var, burgu yalnızca lazer hasarını %20 arttırıyor, yarasa ise tekli ve beşli roket hasarlarınıda arttırıyor, ayrıca dezavantajları da burguya göre devede kulak. Verdiği tp bonusunu söylemeye bile gerek yok. Cubi keserken birebir olacak diye düşünüyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.