Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yorumlara bildirilere göre zor ama bu kadar zor olmayan bi kapı bekliyorduk zaten. Ama tutupta bir kaç gamma değerinde olması çok mantıksız. Eminim şikayetlere göre değişim yaparlar

2. kutulara diyecek yok ama kapı olmamış :)

değiştireceklerini sanmıyorum onların istedikleri payment ile satılanlardan almamız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ekim 2015
  3. Almak demişken yarasa satışa sunuldu yumulun :)

4. Darion26

Darion26 User

Biliyorsun yakalarsam kötü olur :) Bu arada konu muhabbete gidiyor diye mod larım kızıcaktı o yüzden burdan devam edelim ;)

5. cerrah ı bekliyorum ben :) başka yere uri harcamam

6. GREED

GREED User

Hala senden korkmuyorum fullenmiş olsan bile

7. Daha çok beklersin, umarım satışa sunulmaz :D Bireysel olarak değil yanlış anlama, sadece nadir ürünlerin nadir olarak kalmasını istediğim için böyle bir şey yazıyorum :)

8. :mad: umudum var cadılar bayramında veya 29 ekimde satışa sunulacak o kadar alıcak kişi varken darkorbit bunu boş bırakmaz bide sende cerrah var heralde :)

9. Evet bende Cerrah var ama olmasada satışa sunulmamasını isterdim, nadir ürünler nadir kalmalı görüşündeyim ben. Mesala buna şöyle bir örnekte vereyim. Oyunu 2008 yılında oynarken x2 happy hour bile nadir olurdu, x3 çokk çok nadir olurdu. Sadece özel günlerde veya dediğim gibi çok nadir çıkardı. Artık her hafta 1 kere x3 mega happy hour var, böyle olunca bununda bir değeri kalmıyor. O zaman direk uridium fiyatlarını 1/3üne düşürün yada uridium miktarlarını 3e katlayın. Nasılsa almak isteyen pazar günü 3 katı olarak alıyor. Yani nadir olan şeyler nadirken değerli, herkeste olunca bir anlamı kalmıyor. Cerrahında avantajı hız, herkeste Cerrah olursa kim neye avantaj sağlayacak. Bilmem anlatabildim mi :)

Bu arada arkadaşlar yarasa uçuş düzeniyle tek komboda 45360 vurabileceğim, %8 tp fazladan alacağım ve hızım %15 düşecek, burgu ile tek komboda 47600 vurabileceğim ama kalkan değerim 90bin düşecek. Sizce hangisini almalıyım ?

10. Darion26

Darion26 User

Ne fullenmesi kesmicem sen yanlış anladın galiba :) diyorumki eğer hile kullanırken yakalarsam supporta merhaba dersin ;)

Yapıcağın işe bağlı adam keserken yarasa işlemez ama burguya kalkanın inince geçersen bir zararı olmaz :)

11. Adam keserken güve varken burgu kullanılacağını sanmıyorum, sonuçta ben adamı keserken adamın eli armut toplamayacak ve kaçacak, burgu da hız düşürüyor. Bence her ikisininde temel amacı mob kesmek. Bu açıdan bakarsan fikrin ?

12. Darion26

Darion26 User

Dediklerine bakarak açıkcası cevabı bilmiyorum :( Yani kendin karar vericeksin galiba :)
    yukarıdaki mesajlarımı mod larımdan biri birleştirirse mutlu olurum farketmeden ard arda yazmışım :(

13. Ben yarasaya daha yakınım, hem verdiği tp bonusu kapı sonlarında kullanılarak güzel bir etkileşim olur, ki önümde Havoc,hercules,LF4 derken bol bol kapı yapacağım günler yakın. Kalkanımı düşürmeyişi de ayrı bir hoşluk. Ama daha fazla hasar vurmam ile de burgu kafamı karıştırmıyor değil, bilemiyorum :(

Edit : Yarasa da aldım yaramasada :D

14. İyi akşamlar millet. :)

15. Sizede iyi akşamlar :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  16. iyi akşamlar :)

Beyler aranızda cerrah tasarımının çıkmasını isteyen varsa fikir havuzunda bölüme destekk verebilir mi

17. Merhabalar forum , herkese iyi geceler.

NOT : Uygun olmayan mesajlar silinmiştir. Ayrıca lütfen forumda bu tür tartışmaların içine girmeyin. Bu seferlik uyarımı yapmış olayım.

18. Buraya da yazayım;

Bölüm 1:
    30 Lordakia
    30 Lordakia + 10 BossLordakia
    30 Lordakia + 10 Boss Lordakia + 5 ÜberLordakia

Bölüm 2:
    1 Demon Droit ( İçinde ki alacağınız kutu tasarım verir )
    30 Saimon
    10 BossSaimon + 2 Mordon
    20 BossSaimon + 10 ÜberSaimon + 2 BossMordon
    10 ÜberSaimon + 5 ÜberMordon + 1 Devolarium

Bölüm 3:
    20 Devolarium + 10 Saimon + 2 Sibelon
    10 BossDevolarium + 10 BossSaimon + 2 BossSibelon
    10 ÜberSaimon + 4 ÜberSibelon + 10 Sibelonit

Bölüm 4:
    30 Sibelotit + 1 Lordakium
    20 Sibelonit + 10 BossSibelonit + 2 Lordakium
    20 ÜberSibelonit + 1 BossLordakium + 1 ÜberLordakium + 3 ÜberDevolarium

Bölüm 5:
    20 Kristallin + 5 ÜberSibelon
    20 BossKristallin + 5 ÜberLordakium
    20 ÜberKristallin + 1 Kristallon

Bölüm 6:
    1 BossKristallon + 10 ÜberSibelonit
    20 ÜberSibelonit + 1 ÜberKristallon + 10 Melter + 3 ÜberDevolarium

Bölüm 7:
    10 Melter + 40 Ufonit
    10 Melter + 40 Ufonit
    40 Melter + 3 Devourer

Bölüm 8:
    30 ÜberKristallon + 1 Devourer + 30 Lordakia + 1 Saimon
    10 ÜberDevolarium + 20 ÜberKristalline
    1 Ufo + 1 ÜberLordakium + 1 ÜberKristallon + 20 ÜberSibelonit + 20 ÜberSibelon

Bölüm 9:
    1 Demon Droit ( İçinde ki alacağınız kutu Demon Droit Tasarımı verir )
    1 Streuner

BlackGhost™ bunu beğendi.
  19. Herkese günaydın.
    İlginç....

20. Günaydın :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.