Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GREED

GREED User

1 haftadan uzun süre aktif olamayanlar klandan atılacaktır. Konuyu incele :) zaten ezik kaldım ben 8 ay nedir yaa :( kendimi toparlamam zaman alır size yetişmem zaten imkansız biraz tek takılır kendimi biraz yüksrltmeye çalışırım

2. Selam , herkese iyi akşamlar.

Etkinlikte size kolay gelsin.Bilgisayarı alamadım daha benim yerimede oynayın :)

FALLEN●ANGEL bunu beğendi.

3. Aga klan başkanı olarak diyorum geri gel.

Kemale baya bir yardım edeceğim sende gel yararlan gelmezsen fazla gelişemezsin tek başına.

Darion26 bunu beğendi.
  4. GREED

GREED User

Abi inan gelebilsem gelmez miyim :( babamlar geçen sene iyice çalıştırdılar derslereyazin sabahtan akşama kadar oynayacan diyerek tatilin ikinci günü neti kapattirdilar gidiş o gidiş sonra tasindik alt yapi yokmus yilbasinda getirceklermis interneti :( kafayi yiyecem :(

5. Okumanız benim için yeterli, orada cevap hakkım olmamıştı konu kilitlendiği için. Silebilirsiniz.

6. Kurallar ile ilgili düzenleme yapılacak. Ayrıca benim mesajımdan resim eklemişsiniz fakat üyeyi uyarmamıza rağmen anlamamak istemesi hatta alay ederce cevap vermesi sonucu o şekilde yazdım ve bu hakaret değil çünkü tüm uyarıları anlamamakta ısrar ettiği için yazdım.

Bunu belirtmek istedim. :)

7. Herkese iyi geceler uyuyanlara tatlı rüyalar Allah rahatlık versin :)

8. Teşekkürler size de iyi geceler. :)

9. WolfWar

WolfWar User

Sanada kardeşim.

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  10. Hocam yarın berbat dersler var hiçde okula gidesim yok.

Matematik (hadi o neyse) , İnklap tarihi (oda neyse) ingilizce (hep boş geçiyor) , beden (hiç sevmediğim bir ders)....

bu arada 84 k kastım oyun yönetiminede çok teşekkür ediyorum 2-3 kuruş uri kazanıyorduk pvp ye kutuları salladılar botlar cirit atıyor.

11. WolfWar

WolfWar User

Beden sevilmez mi ya :D
    Kaçıncı sınıfsın derslerin bana lise gibi geldi :D

12. Yapacak bir şey yok okula gitmek gerekiyor. :D :)

13. Bedende bir şey yapamıyorum aga bacağımda ki çatlak yüzünden , kendimi tanıttığım konudada belirttim ciddi değil şu an ama kritik bir hasar koşabiliyorum ama basketbol veya futbolda ki gibi ani hareketler manevralar yapmıyorum çünkü durum ciddileşebilir

Lise 3. Sınıf bilişim.
    Hocam karnım ağrımaya başladı bu gün gidemeyecem izinde aldım :)

14. -UZMAN-

-UZMAN- User

Günaydın hayırlı cumalar. :)

15. Hayırlı cumalar modum...

Çok kötü bişi oldu :(

16. -UZMAN-

-UZMAN- User

hayırdır ne oldu ?

17. Hocam tünel kapısındaydım.

7. bölümde melterler canım fullken ve kalkanım fullken bana dokunmadan patlattılar beni :S

8. bölüme geldim uber kristallinlerdeyim arkasında uber devolar var.

tallinleri köşeye yolladım devolarla kapışıyorum birden oyun f5 attı devolara kesildim... çok koydu şu an camdan aşağı atasım var makinayı.

18. -UZMAN-

-UZMAN- User

Bende 8. bölümde çok patladım :) Aynı sizin durumda iken yaratıklar köşelerde :) sağlık olsun diyelim bence :)

19. Hayırlı cumalar modum bugün muharremin 10. günü :) 10 gün önce 1 yıl daha yaşlandım :D

20. Bu kapıyı harcadığım elitleri fazlasıyla karşılayınca sevmeye başladım. Gerçekten eğlenceliymişte biz az elit harcayalım, harcamayalım derken işkenceye dönüşmüş :)

FALLEN●ANGEL bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.