Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Angel•3

Angel•3 User

Hoşbuldum.

Eşya toplamaya geri dönmem gerek taşınıyoruz.
    Oyuna girmişken forumada gireyim dedim :)

İyi oyunlar herkese.

2. Hayırlı olsun ev güzeldir inşaallah.

3. WolfWar

WolfWar User

Telefonla mı çektin :D

4. Anket düzenlemede işaretli gözüküyor mu? Ona göre cevap vercemde :)

5. Bir hata olabilir, kapatıp tekrar aç. Sorun düzelmiyorsa modlara sorman gerek.

6. Bilemem ama modlara sorabilirsin, bir ihtimal mod veya adminde değiştirmiş olabilir ama kesinlik yok.

7. İyi akşamlaaar :)

Biraz önce maç sonuçlarına bakıyordum ve bir karşılaşma 2 dakika içinde 1-1 olmuş. İnternette yapılan yorumlarsa şöyle;

- Maç soyunma odasından başladı galiba
    - Beyler bu basket maçı mı?
    - Mahalle maçı yapıyor adamlar
    - Beyler kalelerde kaleci yok galiba
    - Allahını seven defansa gelsin
    - Kaç top var la sahada

Spor dünyası işte :D

8. Varda.

Kalkan enerjisi argen azsa yetmiyor

9. Tmm :)
    Bazı kutu toplayanlarda o arge olmuyorda. Çabuk kesiliyorlar :)

10. Benim geminin arge eksikleri:

Mayıncı

Kalkan enerjisi

Roket

Mühendis.

Bunlar bir aegis için çok kritik argeler.

Yazmadıklarım acmış olduklarım 33 kutu argesi

11. Aegisde mayıncı argesi ne olarak işe yarıyor?

12. mayının menzili ve etkisi artıyor.

Ayrıca slow mayını çok işe yaramakta ki ben slowu %50 kaçış %50 de duruma bağlı olarak saldırı için kullanırım.

Slow saldırı taktiğimi söylemem bu benden güçlü düşmanları bozguna uğratmamı sağlıyor.

Aslında taktik basit eski bir Türk ordusu taktiği (bkz: göktürkler zamanı vs)

13. Taktikleri kendim öğrensem daha iyi olur :)
    Aegis için credi biriktiriyorum ve aegis kullanıcısı olduğumda bu dedikleri çok iyi anlıyıcam :)

14. Ben avımı sürüden ayırırım ;)

İlk başta ona kaçıyormuşum havası veririm ve iyice gaza gelir rakib ee nasıl olsa kaçıyor der.

Aradan 10 saniye geçer birden kafasına kamikaze yer ve üstüne rsb x4 yağmaya başlar sonrası o rakib patlayınca benim nickim karşına unicode şeklinde 5. Punto buyuklugunde çıkar en son olarak x-8 de doğar.

15. Selam
    sence :)

WolfWar bunu beğendi.
  16. Ŧ®_GID£®LI_LΛZΣΓLΞΓ kim kimdri bölümüne "Ŧ®_GID£®LI_LΛZΣΓLΞΓ kimdir?" diye konu aç orada her istediğini konuşursun heralde.

Söyleyip çıkıyım dedim herkese iyi geceler.

17. Oyundaki isme göre açarım :)
    İyi geceler.

18. Selam forum :)

Hızlı bir ******* ****** yapıp (ı ıh , oyunun ismini vermeyeceğim) geldim nasılsınız ? :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Kasım 2015
  19. Yarın html e kasacam :s

Bide ******* şov yapacam

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Kasım 2015
  20. iyi akşamkar arkadaşlar hepinize bir soru sormak istiyorum soru çok değişik olucak..

soru şu büyüdüğünüzü ilk nezaman hissettiniz.Ne zaman ben büyümüşüm zaman bukadar hızlı akmış dediniz ?

Mesela ben ilk defa bunu geçen sene 19 yaşındayken hissetmiştim...Ben bir okul okumuyordum ve çalışıyorum böyle gençlerin çalıştığı yerlerde..Ve inanırmısınız belkide en büyükleri bendim ortamda..Herkes lise1 ve lise 2 ye gidiyordu ben ise okusam üniversite 1 re felan gidicektim :) yani şimdi diceksiniz arada kaç yaş fark varki ? 3-4 bilemedin taş çatlasa 5 ama..İşte insan bi değişik oluyor işte...İşte ilk defa ozaman kendimi büyüdüğümü hissetmiştim liselilerden bile daha büyüktüm..Birazcık değişik bir duyguydu benim için...

Gerçi lise1 dönemlerimi hatırlıyorum ozaman sınıftaki arkadaşlarım bile lise 1 ve lise 4 e gidenler olsun ozamandakiler benim şuanki halimden kat ve kat daha büyük gösteriyordu..Ben hala üniversite çağlarıma geldiğime inanamıyorum çok çocuksu hareketlerim..Var belkide bu yüzden büyüdüğümü anlamak bi değişik gelmişti bana :)

21. İlk aşık olduğum zaman büyük hissetmiştim kendimi , zamanla gerçekten bu aşk sayesinde olgunlaştım da.

Tabii bir yandan hala çocukluktan çıkmak istemiyorum :) Özgür olmak demek çocukluk :)

22. kaç yaşındasın bilmiyorum ama çocukluk bence en güzel şeylerden biri kıymeti bilinmesi gerek.. bundan 8 sene önceyi hatırlıyorumm.Darkorbiti ozamanlarda oynuyordum 11 lwl bir gemim vardı cubi guruplarına girip gemiyi kasardım felan ne günlerdi :)

23. Peh aşka inanmam

İnsanlar birbirlerini nasıl üzerim diye sürekli zaaflarını arıyorlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.