Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aşk değilde aşk acısı bir gerçektir..

Böyle her saniye her saniye sanki silahla kalbine kalbine kafana kafana ateş ediyorlarmış gibi..Böyle ölmek isteyipde ölemiyormussun gibi her saniye boğuluyormussun gibi....

Sevdiğin birinin aniden çekip gitmesi...Başka insanlarla olması onlarla gülüp eğlenmesi kalbini öyle bir acıtırki bu acının tarifi kesinlikle olmaz...

2. Kalbimin yanina c4 koysalar daha mutlu olurdum ciddiyim.

En azindan acisiz biterdi...

3. işte bu acıları hiç çektinmi yaşadınmı bilmiyorum ama ben yaşadım her saniye ölüyorsun ama hiç kimse görmüyor öldüğünü ve o günden bu günede hiç kimseye karşı birşey hissedemedim tüm duygularım silindi

4. İste diyorum surunmektense direkt olmek daha mantikli...

5. Demek ki hala bekarsın ;) seni de göreceğiz DODGE seni de ... bana çok geldiler öyle aşık olmam diyenler ;)

Sen bilimsel düşünüyorsun , realite düşünüyorsun , yanlış ... estetik , ebedi duygun zayıf geliştirmeni öneririm , biraz roman oku :) Ben 150'den fazla kitap devirmiş adamım mesela ...

6. Ya olm aptal kutularıyla (bilgisayarlar) uğraşmaktan robot olduk la.

Elime bare mitralyoz versinlerde terminatorden assağı kalır yanım olmasın

En nefret ettiğim şeyse bazen o sevmediğim tiksindiğim anılarımın gözümün önünden hiç ayrılmaması.

Sanırım kalbim taşlaşmış benim.

7. Merhaba forum , herkese iyi geceler. :)

8. Ben uyumaya gidiyorum yarın ki html kodlarıyla uğraşacam herkese iyi geceler.

9. Hayırlı geceler. :) :D

10. Merhaba Admin'im , ben de kaçsam iyi olacak daha bir kaç çizim ile uğraşmam gerekecek geç yatacağım :) İyi forumlar ...

Bu yüzden Yazılımcı olmayı değil Grafik Tasarımcı olmayı tercih ediyorum :) Hadi iyi geceler ...

BlackGhost™ bunu beğendi.
  11. Teşekürler size iyi geceler. :)

12. Ooo konu madem aşktan açıldı, bir iki kelam edeyim, içimi dökeyim :)

Bi kitap. Kitabın adı Fısıltı. Hikayesi cennetten kovulan bi erkek meleğin dünyada ki yaşamını konu alıyor. Ben o kitabın içini düzgünce kesmiştim, kutu gibi. Bir haftamı aldı. İyi olmasını istiyordum çünkü. Sonra gül yapraklarıyla doldurdum içini. Teneffüste yanına gittim, naber falan diye konuştuk. Çok konuşmadığımız için iyi iyi deyip bitti zaten cümlelerimiz. O elinde ki ne dedi. Uzattım. Ve ' aa bu kitabı bil--- ' dedi kaldı. Kitabı açıp gülleri görünce donup kalmıştı. Bende yanından ayrıldım. Çünkü kalırsam bi halt eder bozardım o anı. O öylece sınıfın ortasında donup kalmıştı. Ve sonra ki teneffüs gelip ' hayatımda aldığım en güzel hediye, daha iyisini düşünemiyorum ama ben bunu alamam ' demişti. Bende almayacağımı söyledim ama zorla elime tutuşturdu. Kitabı açıp gülleri koridorda yere döktüm. Kitabı attım. Yanından ayrıldım. Orada yine donup kaldı o. Biraz gözünden yaş gelmiş..

Ve sonuç ne mi? Mezuniyet günü bolca fotograf çektik arkadaşlarla. Benim en kötü çıktığım fotoğrafta, o arkadan gözlerini devirmiş bana bakıyordu. En sevdiğim ama en tipsiz çıktığım, hayatta hiç bir şeye değişmem dediğim fotoğrafım. İlk ve son aşk.

Uzun ama neyse. Gece gece daraldım.

13. Anladım hocam.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  14. Git betanı aç sen forumda durma :)

sametonur1905 bunu beğendi.
  15. Arkadaşlar herkese mutlu pazarlar iyi oyunlar keyifli forumlar :);)

Kimse var mı?forumda :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Kasım 2015
  16. ELFİDA___

ELFİDA___ User

ben varım :) gökmen adminin sevmediği kız:)

17. ELFİDA___

ELFİDA___ User

sizede iyi pazarlar .kolay gelsin:p

18. Hayırlı sabahlar :cool:

19. ΣSCOBΛЯ

ΣSCOBΛЯ User

hayırlı sabahlar, ben deneme sınavına gidiyorum dua edin :(

20. Başarılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.