Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İdare etmeye çalışıyoruz. :) O zaman sınavlara çalışın. :D :)

WolfWar bunu beğendi.
  2. valla ilk defa vizelere gircem ders işlemeden ne sorcaklar merak ediyorum :D inşallah gecerim yoksa cok kötü hissederim

calıscak yer bile yok adminim 6 tane kitap okudum siyasal okuyorum tmciyim kafa rahat :D ama calısamadım inşallah kısmetse 5 6 gün var hallederim

3. O zaman size başarılar. :D :)

4. saolun modum siz nabıyosunuz oyun haricinde hayat nasıl gidiyor

5. WolfWar

WolfWar User

Benimde yarın ilk lise matematik ve lise din yazılım var. Tecrübelilere soruyorum lise yazılıları zormu. Hala da çalışıyorum. :D

Ben onu darkorbitte baskına gelirken basılan adam gördüğümde hep izlerim :D

6. Oyun mu ? :) Oyunu oynayacak vaktim olmuyor. :D Hayat ise bir ayağı çukurda gidiyor. :)

Yeni sistemi bilmiyorum şimdiden başarılar. :)

WolfWar bunu beğendi.
  7. WolfWar

WolfWar User

Saolun modum. Dualarınızı eksik etmeyin malumunuz matematik ve din yazılısı var :D :)

8. Dualarımız sizinle. :) :D

WolfWar bunu beğendi.
  9. bence 9 da ilk dönem teşekkür 2.dönem bos 10-11 bos 12 taktir alırsın normal calıskan yada ortalama zeki biriysen

WolfWar bunu beğendi.
  10. Ben sayısalcı oldugum icin bana matematik baya kolay geliyodu sozelde paso kopya cekerdim :D ama suan sozelimde iyi sayısalımda
    Lise sınavları suan cok basitmis gibi geliyor bana ya :D

-_AslaPesEtme_- bunu beğendi.
  11. aynen baskan matemetiği severdim bende 10-11 sıfır ders calıstım 12 de yeniden sevdim 100 felan aldım baya cok güzeldi ama lys matmematiği iğrenç

WolfWar bunu beğendi.
  12. WolfWar

WolfWar User

Bizde kopya çekmek mümkün değil. Çantaları tahta önüne koyuyoruz. Yanımızda sadece kalem silgi. Tüm 9.sınıfları karıştırıyorlar. A,B,C kitapçığına ayırıyorlar (gerekirse D,E,F). Kelebek sistemi oturtuyorlar vb. daha birsürü önlem işte. Ben böyle şeyi LYS ya da YGS de bile görmedim :D

Saolun modum :)

-_AslaPesEtme_- bunu beğendi.
  13. Rica ederim ne demek. :)

WolfWar bunu beğendi.
  14. geçmiş olsun :D kelebek iyidir aslında hep aynı oluyosa üst sınıflarla tanıs ben alt sınıflarla denk geliyodum o sistem gecen yıl cıktı sanırım saten telefonlarını alıyodum ingilizce sınavıdır bilgi sorularıdır felan :D işe yarar hocalarla aranı iyi tut bir sıkıntın olmaz :D

WolfWar bunu beğendi.
  15. Ben sadece 9. Sınıfta matematik gordum :D
    Bu arada yapılamıyacak bir sey yoktur biz whatsappda kopya grubu kurardık 12. Sınıfta kurtarma sınavlarında sınava girenler sınav kagıdını cekerlerdi sınava girmeyenler cevaplardı ve aynı sınıf icerisinde yapıyoduk sınavdakiler solda digerleri sagda direk kagıdı dagıtır dagıtmaz cekerlerdi bizde cevaplardık dusun artık kisi bası 20 tl filan alıyoduk bir ara muhasebe sınavında dersten 7 kisi gecmisti 20 kisiden fazlada kalan vardı
    Sadece derste en iyi olan bir arkadasımla ben vardım o gın o sınavdan 100 liradan fazla kazandık herkes 80 ile 100 le gecti sınavdan

WolfWar bunu beğendi.
  16. WolfWar

WolfWar User

Ben buna diyecek birşey bulamıyorum artık siz resmen organize olmuşsunuz :D

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  17. Tabi biraz abartmısız ;) ozluyorum liseyi ya :oops: degerini bilinnnn sonradan cok arıycaksınız o gunleri

WolfWar bunu beğendi.
  18. WolfWar

WolfWar User

Ben ortaokulu özledim. Bu kadar sorun yoktu lisede ortam iyide dersler sıkıntı :( Birçok derdi var :(

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  19. Bak işte ben de boyle dusunuyodum aa super ortam dersler berbat filan 9. Sınıf 1. Donem devamsızlıktan kaldım sonraki senemde takdir aldım :)

20. WolfWar

WolfWar User

Ya kalırım kalmam o mesele değil. Babamdan azarı yerim 1 yıl kaybım olur fazla okurum o sorun değilde. Benim hiç kalmamam gerek çünkü ilerde Harp Okulu hedefim var ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.