Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 8. Sınıfta duzenlenen askeri liseye gecis sınavları vardı benim zamanlarımda sbsden once yapılmıstı 2 puanla kara akedemisini kacırmıstım hatırladıkca huzunleniyorum en buyuk hayalimdi simdi unideyim muhasebe okuyorum ama 1 yıl kaydımı dondurdum 4 sene sonra askere gittigimde sozlesmeli olarak kalmayı dusunuyorum inşallah nasip olur.

2. WolfWar

WolfWar User

Ahhh ah onu hiç hatırlatma. Bilmem kim kimdir oyuncuda beni okudun mu ama sanırım okumamışsın. Oraya yazmıştım zaten bu konuyu. Ben o sınava girdim bu yıl ve kara, hava, deniz tuttu birtek tıp tutmadı. Neyse işte 2.aşama sınavına gittim. Orada bizi sağlığa aldılar. Ya berbat birşey seni aşağıda bekletiyorlar sonra yukarı çıkıyorsan 200-300 kişi var hepside don kilot duruyor :D Birde 6 tane bölüm var ortopedi falan filan birde üroloji var orayı hiç sorma :D Neler yaptılar :( Neyse işte fakat beni 2.aşamada gözden elediler. Meğerse gözüm bozukmuş. Bu yüzden yazım zehir gibi geçti :( Ama lazer olup Harp Okulunda şansımı denemeyi düşünüyorum işte o yüzden kalmamam gerek ;)

3. Sonunda win10 güncellemesi indirildi geriye yeniden başlatmak kalıyor :D

4. 1-2 saat bekleme zamanı :D

WolfWar bunu beğendi.
  5. Yüklemesi 1 saat sürdü.

Görev çubuğunda sağ tıklayınca çıkan bölümü sevmedim siyah ve gereksiz bi genişlik var.

6. Selamun aleyküm gençler ve hep genç kalanlar:cool:

7. Rehber

Rehber Guest

Aleyküm selam,genç kaldığım için bu selamınız bana galiba o_O.

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  8. Aleykum selam.

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  9. neyse selamı bende alıyım ruhum genç :D ve aleykum selam

Rehber ve ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  10. Tabikide :D
    Onemli olan içinizin genç kalması :D

11. İstediğin gibi bir film bulamadım ama artık rasgele bir şey seçtim umarım güzeldir.

-Taşıyıcı Son Hız

12. Başlat menüsü ve görev çubuğu bozuldu :(:(

13. Rehber

Rehber Guest

Herşeyden öne
    Aklıma gelmişken anlatayım;

Genç adam bir gün bir araba alır. Araba ile babasının yanına vararak:
    -Gel baba seni arabayla gezdireyim.
    Arabayla yola çıkmışlar. Bir müddet araba bozulmuş. Adam oğluna arabanın neden arıza yaptığını sormuş. Genç adam da babasına neden dolayı arıza yaptığını anlatamayacağını düşünerek vites kolunu göstererek:
    -İşte bu kol arıza yaptı, demiş.
    Adam oğluna dönerek ve kızarak:
    -Oğlum sabahtan beri bir ileri bir geri onunla öyle oynarsan elbette bozulur der.

Sizde başlat menüsüyle çok oynadıysanız,bozulmuştur o_O.

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  14. Komik ama bayağı soğuk biraz üşüdüm :D

15. Yanlış cevap modum :D Bu sefer tutmadı :D
    Güncelleme sonrası bir hata diye düşünüyorum.

16. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aldığınız hata oyun ilemi ilgili yoksa bilgisayarınızlamı alakalı.

Keyifli Forumlar.

17. Bilgisayarla alakalı

18. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bilgisayar konusunda fazla bilgim yok,fakat anlıyan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Keyifli Forumlar.

19. Görev çubuğu bozuldu derken alt kısım hiç çalışmıyor mu?

20. Sadece sağ tık çalışıyor. Onun dışında görev ve başlat çubuğu çalışmıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.