Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. süper kod alırsam bende süper olcak aralıkta etkinlik olcak die uri kasıyorum kapıdan gelen urileri basmicam bi 3m felan yaparsam süper olur şuan açık kapıları yaparak 1m300 ka felan oluyor bi de 25 bin gg ye full kappa dönsem inş 3 4 m yaparım bi de gider elitlerle cubi felan dönerim kutu mutu toplar ben onu inş bi 10m yaparım hedefim :D

neyse ben çıkıyorum cümletten iyi geceler kendinize iyi bakın allaha emanet

2. 10 milyon hedef? sustum :)

3. Merhabalar forum , herkese hayırlı geceler. :) :D

Bu tür bir eklenti en azından bildiğim kadarı ile forumlar için yok. :D :) Başka bir yerde var mı onu da bilmiyorum. :)

WolfWar bunu beğendi.
  4. Tek konfi ile nasıl cubi aldığını bilmek isterim :)

Yanlış anlama inanmamazlıktan değil, full lf4 ile iki konfi kullanıyorum ve x4'le dahi zorlanıyorum. kolay yolu nedir bunun :)

WolfWar bunu beğendi.
  5. Gemide sep olunca cok rahatlıkla tek konfide kesilebiliniyor. Sahsen ben 250k kalkanı olan konfide kesiyorum cubiyi sab ve x2 ile ve kamikaze, 3. Kamiyi atamadan patlıyor:)

WolfWar bunu beğendi.
  6. tek konfiden cubiden çıktığımda 3k can kalıyo :D darknesın dediği gibi gemide seprom varken önce kalkanı çekiyorum ondan sonra yengece geçip mümkün olduğunca canını indiriyorum kalan canıda dönerek kesiliyo :)

7. ELFİDA___

ELFİDA___ User

mrb ya bu chat ne zaman açılır bilen varmıı

8. Benim kalkan bile bitmiyo :)
    Vurus olayını cozdum artık dehşet vuruslar cıkıyor
    Karısıkda 374k rekorum :) ve guclendiricisiz

Son düzenlenen: 24 Kasım 2015
    WolfWar bunu beğendi.
  9. pars'ta muhtemelen bi 500-600 küsür kod var. ocak 1 tarihinde hepsinin kullanım süresi bitiyor. yani youtube üzerinden yine mesaj yoluyla dağıtacaktır :)

10. Giderli her zaman şimşeğin olmayabilir. :)

11. Çark :) Daha yok ama alabilirim :D

12. Seni kesen adam yeni başlamış phoenix olacak değil ya onunda çarkı vardır :D

13. Sen format atmışmıydın?

14. Evet.

Pc açıkken içten açıp deneyim derken dosya yedeği alma kapalı diye format atmaya korkmuştum virüs bulaşınca bu iflah olmaz dedim boot mu neyse işte resetleyip formatladım ne olursa olsun diye ama dosyaları kopyalamış :D

15. 1 ay boyunca Kasım güncellemelerini alamayacaksın desem

16. Esselamın Aleyküm Yarın TEOG sınavına giren kardeşlerime başarılar dilerim Allah Yardımcıları olsun

SHOЩTİMΞ¯CΞLLΛT bunu beğendi.
  17. Umrumda değil desem :D:) Sürüm yükseltmesi çıkmıyor ama pek sevmedim zaten ilerleyen zamanlarda yeni güzel hali gelir. Yeni sürümü insider olanlar mı indiriyordu?
    Aleykum selam.

18. İnsider deneme sürümü galiba onda tam bilgim yok.

19. Burada ne diyorlar bir şey anlamadım. Yani yeni sürüm berbat kaldırdık daha iyisini mi yapacaklar.

20. Win 7 ve 8'i Win10a yükseltirsen Temmuzda çıkan ilk win 10 sürümünde olacak. Kasım ayında çıkan güncellemeleri 1 ay boyunca yükleyemez. Kasım ayında çıkan güncellemeleri yükleyemiyor
    Bunun sebebide önceki windows sürümüne geri dönüş yapmak için.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.