Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Günaydın :)

2. _DODGE_

_DODGE_ User

Ben üşeniyorum konsola alışmak istemem klavyede mousda ben daha çok keyif alıyorum.

Çünkü ben zamanında konsollarla oynadım...

3. Rehber

Rehber Guest

Hayırlı sabahlar.Herkese iyi hafta sonları dilerim.

4. _DODGE_

_DODGE_ User

Sizede

Rehber bunu beğendi.
  5. Size de hayırlı sabahlar modum.

Rehber bunu beğendi.
  6. Oyuna bekleniyorsunuz :D;)

7. Ders çalışmam lazım oyuna giremem. Foruma bi 5 dk bakıp devam ediyorum.

8. Peki :D real savaş açmış :D

9. Emreyi keserler artık umrumda değil :D Savaştan rahatsız olursan klandan çıkabilirsin :) Bende rahatsız olursam başkanlığı emreye atıp kaçarım :D

10. Zaten emre açmış :D

11. Yeni klan kurup emreye savaş açacam bu gidişle:D

Neyse ben derse geçiyim :) Yavru kedimde ayağım üstüne çıkmış rahatı yerinde rahatsız etmeyim :p:D

12. Selam forum :)

13. Aleykum selam.

Kardeş yanlış anlamada yaşını öğrenebilir miyim?

14. 16.

15. İce meteroid var gelcenmi?

16. Sertan

Sertan User

Merhaba

17. WolfWar

WolfWar User

16 ise bu kadar anime sevmen gayet doğal. Ergenlikte oluyor böyle şeyler ;) Bizim arkadaşlardanda çok seven var :)

Bu arada günaydın forum nasılsınız özlediniz mi beni :D

18. Ama benimki öyle ergenlikte oluşan geçici heveslerden değil :) Büyüyünce kendi anime/mangamı yapmayı planlıyorum. Ki , anime izlemek için yaşın 16 olması gerekmiyor. 20-25 hatta 30'lu yaşlara hitap eden animeler var başta Ghost in the Shell (filmi ama , SAC serisi değil.) Hellsing , Lupin The Third , Elfen Lied , Gangsta. gibi.

Anime nedir ? Yenir mi ? konusunda kategorileri felan daha rahat inceleyebilirsin. Ergenlere hitap eden kategori Shounen oluyor. Onlar da zaten lise temalı animeler.

19. Animeleri sevmem :D Ne olduğunu bile bilmiyorum :D

20. Konuşmacı Köşesi > Anime Nedir ? Yenir mi ?

Bence biraz incelemelisin. Belki senin de hoşuna gider. Ben valla ilk gördüğümde feci dalga geçiyordum şimdi Otaku'yum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.