Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bakugan çizgi filmi vardı anime mi oluyor?

2. Aynen öyle.

Hatta MinikaGO'da gördüğün
    Victory Kickoff! ve Tenkai Knights 'te animedirler :)

Ve hatta Disney Channel'daki
    Doraemon 1200'ü aşkın bölümü olan efsane bir animedir :)

Selamlar :)

3. Benim kanal belli çizgi film izleyecek olursam oradan izlerim Cartoon Network :D Gumball, Adventure Time, Regular Show. Gerisi boş.

4. WolfWar

WolfWar User

Bir ara bakugan vardı sanki :D Hatırlayanlar beğene abansın :D

5. Bakuganı severdim ama yıllar önceydi :D İnsan büyüdükçe çizgi filmi sevmez oluyor. Ben genelde pcde olduğum için tv izlemem :)

WolfWar bunu beğendi.
  6. Bir zamanlar Ghost in the Shell ve Naruto Cartoon Network'te gece yayımlanırdı .. aahh o eski güzel günler <3 Ama CN'in de güzel çizgi filmleri yok değil. Ama Star Wars : Klon Savaşları'nı kaldırmalarına kızdım. Benim beğendiklerim Sym-Bionic Titan (kaldırıldı) , Mr.Bean (efsanedir :)) , Gumball bir de eskiden var olan Camp Lazlo.

İşte çizgi filmin bittiği yerde anime başlıyor :) Tabii izleyenine ...

7. WolfWar

WolfWar User

Aynen eskiden hiçbir bölümünü kaçırmazdım ama şimdi sıkılırım onun yerine yabancı dizi ve filmleri izlemenizi tavsiye ederim ;)

8. Ooo yabancı film/dizi izlemez olur muyum !? Seinfeld (BAYILIRIIIMM !!!) , Tyrant , Da Vinci's Demons , Doctor Who filmlerden ise bir ton dolusu izlemişimdir. Özellikle beğendiklerim Men on Fire , Training Day , Fury , Elysium , NFS , Angels & Demons , Da Vinci'nin Şifresi , Sayonara , Son Samuray ...

9. WolfWar

WolfWar User

Doctor Who izlemene sevindim güzel dizidir :)

En sevdiğim 3 yabancı dizi: Doctor Who, the walking dead ve the flash güzel dizilerdir boş vaktim kalırsa izlerim :)

Diğer dediklerini bilmiyorum.

10. Doc. Who izlerim çok da severim ama fanı değilimdir yani karakterlerini felan ezbere bilmem konusu çok hoşuma gidiyor. Efsane dizidir ama bilirim nam yürümüştür.

Ahh ben asıl sevdiğim şeyi unuttum ... LORD OF THE RINGS. Bama anime mi izleyelim yoksa LotR mı deseler (Anime Ghost in the Shell olmadığı sürece) LotR derim.

WolfWar bunu beğendi.
  11. -Çılgın Max Öfkeli Yollar
    -Labirent: Ölümcül Kaçış
    -Labirent: Alev Deneyleri
    -Labirent: Son İsyan
    -Fury

12. WolfWar

WolfWar User

Alev deneyinin filmi çıkıcaktı en son çıktı mı ?

13. Son isyanı yanlışlıkla yazmışım :D

Alev deneyi derken Labirent'in son serisi olan Son İsyan'ı diyorsan çıkmadı daha.

WolfWar bunu beğendi.
  14. WolfWar

WolfWar User

Son isyanın çıknadığını biliyorum fakat bu aylarda alev deneyi çıkacak deniyordu o çıktımı diye soruyordum ?

Bu arada hayırlı olsun yaşayan forum efsanesi olmuşsun :D :)

Gece saat 4 gibi camp lazlo hala var diye biliyorum :) Gece gece uyku tutmadı film de yok açim bakim ne var dedim senin dediğin camp lazlo yu gördüm :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Kasım 2015
  15. Saol :) Alev deneyi çıktı.

WolfWar bunu beğendi.
  16. Selamın aleyküm bana 1 aylık vip gelmiş ama ben vip falan almadım neden geldi ki ?

SHOЩTİMΞ¯CΞLLΛT bunu beğendi.
  17. WolfWar

WolfWar User

Aleykum selam.

Uri mi çektin ?

Son düzenlenen: 28 Kasım 2015
  18. Aleykum selam.

19. hayır

ek: ben yalnış hesaplamışım gelen bişey yok :D

Son düzenlenen: 28 Kasım 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.