Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -UZMAN-

-UZMAN- User

Havoc veya hercüleslerin üzerine takılma olayını bende istiyorum ilk beacon tasarımlarındaki isteklerde bunu belirtmiştik. Tekrar söylemekte yarar var :) ama goli için bence yeter ya onlarda haklı en avantajlı tasarımlar onda :D Düşünüyorum da diğer gemilere bu sefer haksızlık olur :D

WolfWar bunu beğendi.
  2. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :) :D

WolfWar bunu beğendi.
  3. WolfWar

WolfWar User

Klasik girişiyle modumuz tam vaktinde geldi :D Biraz erken gelmediniz mi modum :D Sizede iyi geceler :D :)

4. Pek vakti değil erkende değil ortalama bir zamanda geldim. :D :) Teşekkürler. :)

WolfWar bunu beğendi.
  5. Bak ne yazıyor :D

Frostbite
    Bu dondurucu güzelliğin kumandasında rakiplerinin kanını donduracaksın. Frostbite, dondurucu görünümünün altında Aegis Elite‘ın yeteneklerini barındırıyor: % 5 hasar desteği ve Tamir Birimi yeteneğinin süresinde % 50 artış % 20 daha kısa Kalkan Tamir süresi ve % 10 daha kısa DP Tamir süresi ile dengeleniyor.

6. UBA sıralamasına nereden bakıyoz bilen var mı?

7. uba tablosun daki rütbe sıralanan oluyor

8. Teşekkür ederim. Benim rütbe 25 yani sıra 25 oluyor.

9. genel sıralamayı bilmiyorum bende 26. yım 6 da 5 gidiyorum generale takıldık albay 17 puan verdi :D

10. Bana hep 1-2 puan veriyor normal mi bu ya:confused:

11. puan sistemini bilmiyorum ama bana da geliyor bazen

12. 18 düello 12 zafer 35 puan 19. sıra :D

13. Bu daha ilk gün geride 30 gün daha var :D:p
    Kış etkinliği gelmiş bende hala kabak festivali 4 görevi var :D:)

14. geçen kinde 3. sıradaydım tamam tasarımı alırım dedim son saat 4. olduk adamı bi daha da geçemedim ama ne çiftler ne rsbler ne emalar gitti ama deydi mi ELİT unvanı 15k uri şimdiki hedef 3. lük :D:p:cool:

15. Ben ilk 50ye girecem o yeter.

16. WolfWar

WolfWar User

Bendede var hala kabak 4 şuan onu yapmaya uğraşıyorum :D

17. 16/23 44 puan 15. sıra

Bugünlük bu kadar yeter yarına kadar ne olacak bakalım çok zorlayan olursa uğraşmam x4 israfı :D

WolfWar bunu beğendi.
  18. ilk 50ye inşallah gir de 150k uri verdiğin tasarıma yazık :(

19. İlk 50 garanti değilki hem tasarım güzel :) arkadaş hava çıkıyor :p:D

20. inşallah girersin tasarım güzele benziyo ben almicam ama arenadan gelecek ;) sen bi şeye sıkarken fotosunu atsana tasarımın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.