Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konu açıcamda yardımına ihtiyacım var :D

2. Ne gibi yardım :) 10 TL'ni alırım :D

3. Npclerin yerlerinin değiştirilmesi, 15 TL oldu :D

4. Fikir mi?

30 dk mecburi çıkış yapıyorum gelirsem görüşürüz :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Aralık 2015
  5. Darion26

Darion26 User

Bide orda uyarı yemeyelim diye burda yazıyım.
    :D:D:D bu iyiydi :D

6. :D

7. İki meridyen arası 4 dakikadır fonksiyon sorusunun cevabı 4 olmalı fakat logaritma sorusu hatalı çünkü logaritma tanımında log içi 0 dan büyük olmalı yani içerisi 0 olamaz

İyi forumlar

8. Şöyle düşünüyorum;
    X-1 haritasında: Streuner, Boss streuner, yeni gelen streunerler ve Lordakia (pasif modda)
    X-2 haritasında: Streuner, Boss streuner, yeni gelen streunerler, Lordakia, Boss lordakia, Uber Streuner ve Uber Lordakia (Max 3 u er olucak)
    X-3 haritasında: Lordaki, boss lordakia, saimon, boss saimon, mordon, boss mordon, devo, boss devo, uber saimon, uber mordon, uber lordakia (max 3 uber) Vagrant (ödüller ve hasarlarda yarıya düşüş)
    X-4 haritasında: Lordakia, boss lordakia, saimon, boss saimon, mordon, boss mordon, devo, sibo, boss sibelon, uber saimon, uber mordon, uber lordakia (max 3 tane), vagrant, sibelonit (hasar ve ödüllerde yarıya düşüş)
    X-5 haritasında: Lordakia, boss lordakia, sibelonit, boss sibelonit, lordakium, boss lordakium, Saimon, boss saimon, uber saimon, uber sibelonit, uber devolarium, Marauder.
    X-6 haritasında: Kristallin, boss kristallin, Kristallon, boss kristallon, uber kristallin, cubikon, protegit, corsair (Pasif modda)
    X-7 haritasında: Kristallin, Kristallon, Boss kristallin, bos kristallon, lordakium, uber krisstallin, sibelon, İnfernal, outcast
    X-8 haritasında: StreuneR, Boss StreuneR, yeni gelen streunerler, Uber StreuneR, Mordon, boss mordon, barracuda (kamikaze yok),
    Şuanlık aklımda bunlar var sen ne düşünüyorsun?
    :D
    :)

9. Dagılıyoruz :rolleyes::D:D:D

10. Benim mesajımdan dolayı mı :D

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  11. Yok ustte soruların cevabından :D
    Bu arada fikir uber ler gelsin fikri iyide korsanlar fazla olmus. Gelismekte olan kisileri zorlayabilir

12. NPClerin yeri asla değişmez. Birazını okudum fakat olmayacak bir fikir.

13. Bence değişir ama biraz zor :D

14. İmkansız. Fikir havuzundan hiç umudum yok. İstersen en süper fikri bul umut yok.

15. DO yapmaz diyosun.

16. kardeşimsin actigin tüm konulara +1. ama diğerlerini bilemem ;)

SHOЩTİMΞ¯CΞLLΛT bunu beğendi.
  17. Yapmaz. Biz boş boş oyun için fikir üretiyoz.

18. haklisin o kadar güzel fikirler var ki şu forumda modlar iletiyoruz diyorlar ama 1 tane bile etkinlestigini görmedim

SHOЩTİMΞ¯CΞLLΛT bunu beğendi.
  19. Açsam mı do yapmaz ama..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.