Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tabloyu yazdım konuya :)
    Teşekkür mesajıda yazabilirim istersen :)

2. Mesajı o an rasgele yazdım ama sen bilirsin :D

Ek: Konudaki tablo sonrasını sil istersen hiç iyi değil.

3. Tm :D

4. Diğer low npclerini ekleyemeceksen başlığı da değiştir istersen konuyla pek uyuşmamış.

Uberler Her Yerde!

Buda ne! Kendi haritasından cesaret edip uzaklaşan uberler var!

Bu güçlü düşmanlara karşı güçlerimizi birleştirmeliyiz.

Haydi uzay pilotu gemine atla ve uberler için bize destek ver :p:D

Gerisi hikaye :) Sen turuncuya bak yeter :)

5. X-5 e Boss sibo gidermi veya saimon?

6. Düzeni bozmamak için söylediklerim iyi böyle. Hem alakası olan haritada oluyorlar.

7. Tamam öyle kalsın
    Ben filme kaçar :D
    Gandalf ws Saruman :D LOTR :)

Son düzenlenen: 7 Aralık 2015
  8. Çılgın max öfkeli yollar :D

İyi seyirler :)

9. Herkese iyi akşamlar forumm. Ben geldimm :D Tr giderli lazer iyi seyirler dilerimm. Çok film izlemem ama dün benimle yaşıt bi film izledim. Adı unforgiven :D
    Sefric konun güzelmiş, beğendim. :D:D:D

10. EFSANE

EFSANE User

iyi akşamlar hoşgeldiniz, enerji dolu gördüm sizi :)

11. İyi akşamlar :D cidden bi enerji doluyumm ahh birde sebebini bilsem. Ama tüm olumsuzluklara rağmen mutlu olmak, olabilmek çok güzell:D:D sizde hoşgeldinizz :D nasılsınız, iyi misiniz? :)

Darion26 bunu beğendi.
  12. EFSANE

EFSANE User

Hoşbuldum teşekkürler çok şükür akıp gidiyoruz:rolleyes:,sizleri böyle gördükçe enerjiniz bize yansımıyor değil ;)

13. Aaaa pek sevindim o vakitt :D Depresyonlara girdiğimde forumdan kaçacağım diyesim geldi ama yine forumda buluyorum kendimi :p

14. Merhaba forum , herkese iyi geceler. o_O :eek:

15. iyi gecelerde o yüz ifadeleri ne adminim canınız mı sıkkıno_O

SHOЩTİMΞ¯CΞLLΛT bunu beğendi.
  16. İyi geceler Kıyamet Adminim. Hoşgeldiniz. Ama o yüz ifadeleri neler kii. Nasılsınız, iyisinizdir inşallah :)

17. Teşekkür ederim. :) Yok sadece konuya erken geldim gibi oldu da :D

Teşekkürler iyi geceler. :) İdare ediyorum siz nasılsınız ? :)

18. @•Kıyamet• adminim geçenki uri çekimi olayında bana 75k uri verildi ama ben mesaj attım sonra bana 150.000 verildi bende supota tekrar mesaj attım dedim ki o gün SALE. İNDİRİMİ vardı yani 225,3=600 uri verilecekti siz bana 225 verdiniz ama 375k uriyi vermeyi unuttunuz dedim umarım veririler bunu size yazamamın nedeni geçenkinde ne dediyseniz oldu şimdi bana 375k uri verilir mi supota dedim 29.11.2015 günü nü araştırın sale indirimi vardı diye

SHOЩTİMΞ¯CΞLLΛT ve WolfWar bunu beğendi.
  19. WolfWar

WolfWar User

Saolun modum sizede iyi gelecer. Benim yüzümden mi ifadeleri değiştiniz :D

20. Şimdi normalde siz kaç uridium çektiniz ? Size verilen eksik mi ? Ayrıca inceleme sonucunda ne çıkar bilemiyorum.

Teşekkürler :) yok , yukarıdaki mesajımda yazmıştım. :)

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.