Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dikkat edin daha sonra yandım demeyin. :D :) Sıkıntılı şeyleri yazmamaya dikkat edin. :)

2. Aman tanrım kelimesini gunluk hayatınızda sasırınca hic kullanmadınızmı :):D

3. darknes senin profil resmin hangi filmden alıntı meraka ettim

4. The walking dead film değil :) dizi:D
    Hayata çizgi roman olarak başlayıp 6 sezonluk bir dizi:D

5. hatırladım daryl in abisiydi bu demi :) izliyoruz yaw hatırlayamadım bi an :)

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  6. Yeap:) Merleee reis :) baslarda gıcık bir tip olsada,:D sonlara dogru baya sevmiştim:D

7. aynen ölümü de çok hüzünlüydü dağ gibi adamı ne hale getirdiler :)

8. Aynen michone darly'e kıyamayıp o öldürdu :confused: bu son bolumlerde iyice zıvanadan cıktı dizi ilk glen'i öldü gosterip 5-6 bolum sonra cıkardılar filan ama sahneyi efso yapmıslar :D bu son bolumler biraz kotu acıkcası.:oops:

9. ara verdiler zaten güzel bölümler bekliyor bence bizi :) bide en heycanlı yerinde ara veriyolar :(

10. Her zaman'ki gibi :) artık nisan'da bolumler gelir yine 6-7 bolum cekip ara verirler:D
    Senin favorin hangisiydi ölenlerdende olur yasayanlardanda:)

11. daryl reis tabi ki :) senin hangisi

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Herkese günaydın :) Gününüz bereketli geçsin :)

13. 800 hesap daha gitmiş hey maşallah :D

SHOЩTİMΞ¯CΞLLΛT bunu beğendi.
  14. rütbeler düşer inşallah :)

15. The walking dead nasıl güzel bir dizi mi? Önerir misin? İngilizce mi? Alt yazısı var mı? FX'de mi yayınlanıyor?

16. Muhteşem ... ama 4.Sezondan sonra bozdu kanımca.

Da Vinci's Demons'un yeni sezonu geliyor Rönesans felan eski tarih meraklıları izleyebilir , annem valla yeni bölüm gelince saat 2:00 de başında :D

17. Bazılarının ismini duydum ama hiç izlemedim :D

18. inşallah :D

SHOЩTİMΞ¯CΞLLΛT ve WolfWar bunu beğendi.
  19. WolfWar

WolfWar User

Hayırdır biryerden bir istihbarat mı aldınız düşceğine dair :D Neden durup dururken böyle dediniz şidi :D

20. DİŞ (Darkorbit İstihbarat Şirketi) :D

Bence düşecek ama , o 8 oyuncunun ŞP'sine bağlı , fazla etkilemeyen de çıkacak ama görürsünüz 3-4 kadar oyuncunun ŞP'si sıralamayı feci etkileyecek benden söylemesi ...

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.