Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darion26

Darion26 User

Kanalı kurunca ismini mesaj olarak anasayfadan atarmısın :)

2. Atarım sıkıntı yok :)

3. Selam forum hayırlı akşamlar :)

4. Darion26

Darion26 User

Aleykum selam :) sanada hayırlı akşamlar :)

5. Sentinele devam mı? :)

6. Darion26

Darion26 User

Geçen konuştuğumuz tank oyuncu olayından bahsediyorsan hayır :D

7. Demek ki vazgeçtin :rolleyes::D

8. Darion26

Darion26 User

Aegisten devam ederim belkide :rolleyes::D en azından kendi kendimi koruyabilirim yani :D:p

9. Sentinelde can kalkan basamayacağına göre :D

10. Darion26

Darion26 User

şuan zaten mecburen aegisteyim sentinel yok :D ama ilerde fikrim değişir belkide :) kutu falan açıp bulurum belki :D zamana bırakmak gerek ;) :D

11. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :) :D

Arkadaşlar genel bir hatırlatma ; forumda umuma açık yerlerde site link'i v.b. paylaşımlar yasaktır. Ayrıca forumda başka oyunlar ile ilgili şeylerde yasaktır. :)

12. Sizede iyi geceler adminim :)
    Tahminimce genel bir uyarı :D

13. Teşekkürler :)

Şimdi tek tek uğraşmak istemediğim için ortaya genel olarak yazıyorum az çok herkes ne yaptığını biliyordur. :D :)

14. O uyarı bana yapıldıda ben başka yerden atacam arkadaşa bizim sitenin linkini ;)

Forumdan atmayacam :p

Hocam bu arada sonralarda batarya patlatacam öyle bir test felan yapacam (bozuk cihazları kırmak parçalamak kadar güzel stres attıran bir şey yok :) )

15. Ben genel olarak hatırlatmamı yapayımda. :D :)

16. iosun sistemi kapalı olduğundan olabilir :)

17. Adam sence yermi apple store a kayıt ettirmeyi ?

Bana geldiğinde bu telefonun arkasında ucuz bir aliminyum folyoyla kaplıydı elma gözükmesin diye.

Adam apple store a bağlasa bunları görseler apple bunlara baya bir tazminatla soyar donlarına kadar alır yalan değil samsungun donuna kadar alıyor apple davayı kazandı...

18. WolfWar

WolfWar User

Beyler yeni açacağım konunun görselleri için bana yardım edicek koca yürekli bir insan var mı ? :) Derslerim çok yoğun benim hazırlaycak vaktim yok :(

19. -UZMAN-

-UZMAN- User

Ben yardımcı olamaya çalışayım :)

WolfWar bunu beğendi.
  20. WolfWar

WolfWar User

Tamam modum yeni konum için 4-5 tane basit görseller gerekiyor çok basit birşey :) Bu arada nereden yazim size nasıl birşey hazırlanacağını burada herkez görür sürprizi kaçar :)

Birde yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim :)

-UZMAN- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.