Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Modumuza katılıyorum :)
    Dodge Benim gemi İle x4 de 107 k gördüm
    ama soyle bir durum var vuruş artıran cok özellik var onlarca var neredeysesadece sepli 78 k goruyor golide ama max. 78 k düşün 78 k nerde 107 k nerede min. 55 k kusurlere kadar iniyordu vuruş, vuruş olayı cok dengesiz bir sey onun icin cok değişkenlik gösterebiliyor.
    Bu arada selam millet :D forum'uda bırakmaya gönlüm el vermedi:D ama oyunun canı cehenneme :cool::D:D:D
    Banned ÐΛЯKη£S :D:D

Darion26 bunu beğendi.
  2. arkadaşlar birşey soracağım bilen yardımcı olsun bana bugun %30 indirim kodu geldi bu kod kaç gün sürüyor en az bilen varsa yazsın

3. Aknilox

Aknilox User

tr 5 te oynuyorum, dandik düşman olursa kesiyorum ki,bazı full pusatları bile (canları az olduğu için) kesebiliyorum,kami rsb beyaz derken.
    çok güçlü olursa da buz roketi,yavaşlatma mayını ile kaçıyorum. kamuflesiz olunca bot kesmeye gelen düşmanlar beni kesmiyo bazen :)
    tabi öteki türlü de rahat ama,savaşlara katılmaya çalıştığım için genelde bozuyorum

4. Bu yıl bitmeden kullanman gerek.

5. Darknes Teşekkür ederim bir şey daha soracağım şu an diroitler indirimde pet moduller yılbaşına kadar indirime girermi tahminince sırayla giriyor ya ?

6. Darion26

Darion26 User

Aga bişi danışcam..

Bildiğin gibi çok eksiğim var arge,lf-4,uçuş düzenleri falan. Kutu toplamak için ortalama nasıl bir pet lazım bütçem duruma bağlı olarak 420-550k arası uridium. Haftalık 200k uridiuma kadar kasabilmek için nasıl bi pet lazım yazarsan iyi olur.
    Foruma tekrar hoşgeldin :D yukarıdaki soruya sende tabisin :D

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  7. Aga şimdi şöyle yap:

6 tane radar 3 al uzağı da toplar petin.

geriye kalan full protokolü kutu içeriği artıran 3 ile doldur.

Argeyi kutu argesi yap.

Uçuş düzeni gibi vs işleri sana ileride analatacğım.

Darion26 bunu beğendi.
  8. Eyvallah :)
    Madem çok eksiğin var kutu toplamak yerine kutuya indirim geldiği gun kendinde indirip cekip alabildiğince korsan kutusu almalısın trde cok az kutuya iyi itemler cıkıyor dahi yeni şahitlik ettim:D
    Eger peti geliştireceğim diyorsan petin tum protokol yuvalarını açman gerek onun sana maliyeti 12 yuvanın flyatı 233.000 %25 indirim ile açarsan 174.750 uri slotları acmak için baştan gidecek 6 adet radar 150.000 uri pet protokolüne ne kadar indirim geldiğini hatırlamıyorum ama %25 indirim ile açarsan 122.500 bin uri 6 adet de kurtarma alman lazım onunda sana maliyeti 270.000 uri bunuda %25 indirim ile alırsan 202.500 uridium eder
    Simdi toplam maliyete geldi sıra
    Hiç indirimsiz odemen gerekn mebla 653.000 uri
    %25 indirim ile odemen gerek mebla 499.700 düz 500 bin uridium arada 153.000 uridiumluk fark var onuda 3.5 tl ile sağlayan biliyorsun protokollere ne kadar indirim geldigini bilmedigim için %25 hesapladım ama protokollerede indirim gelirse ustune senin çektiğin indirim paketi ile 450.000 uri ile 500.000 uridium arasında yazdıklarımın hepsini temin edebilirsin.
    Ama iş kutu toplamak bu iş biraz tuzlu haberin olsun bir argede dagıtman gerek daha iyi verim alabilmek için
    Ve vazgeçilmez olan katlayıcıyıda çekmeyi unutma :D
    Ben hic kutu toplamazdım sade bu buz roketi ve ema verdigi zamanlarda topladım :D ve pet ful :D katlayıcı ve 47 arge dağıtılmış sekilde yanlış hatırlamıyorsam 500 civarı uri alıyordum ve 5 gg
    Ama baştada belirttim kutu kasmak zahmetli iş
    Kastıgını ver korsan kutusuna kısa surede fullenirsin:D

Darion26 bunu beğendi.
  9. Darion26

Darion26 User

Katlayıcı ve vip kutuya başladığımda zaten eksik etmem :) sabırlı biriyim yani hiçbir işi indirimsiz yapmam (oyunun indirimi :D bu indirim için 4 ay beklemiştim aegiste :D) zaten ilk topladığım 2 haftalık uri argeye gidicek :) hesabına göre oyun indirimini beklersem 391.800 ediyor (vip olmadan):) sonraki haftalarda ise duruma bağlı olarak gelişicem :) yardımın için teşekkürler :D

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  10. Aegise urimi verdin birde indirim bekledin :eek::eek::eek:
    Rica ederim :D
    Her turlu yardımcı olabilirim :)
    Hesab kitap işlerinde iyiyimdir..Veriler %100 dogru olduğu surece:D

SOON™ ve Darion26 bunu beğendi.
  11. WolfWar

WolfWar User

Ben web sayfasından bakıldığından haberim bile yoktu şimdi sen diyince öğrendim :D

sametonur1905 bunu beğendi.
  12. SOON™

SOON™ User

Selamun aleykum iyi akşamlar:)

WolfWar ve ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  13. EFSANE

EFSANE User

Aleyküm selam hoşgeldiniz :)

SOON™ bunu beğendi.
  14. SOON™

SOON™ User

hoşbuldum :)

15. Aleyküm selam, sana iyi geceler ve hoşgeldin :)
    Oyunu bıraktım :D artık beni hic goremiyeceksin :D:D ama hesab 7/24 hizmete açık kardeşime verdim takılcak dusman filan :D soylersin yardım lazım olursa eder. Ben tembihledim klandakileri, herkesi kasmaya devam edicek filan ben giderim gemim kalır hesabı:D:D:D

SOON™ bunu beğendi.
  16. SOON™

SOON™ User

oyunu bırakmana üzüldüm:eek: ama sağlık olsun nediyim zaten oyunda seni bi 5-2 de gormuştüm okadar:D:D:D

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  17. Ondada telefondan seni gormek icin girmiştim bi baktım gemi 5-2 gelimiycem dlyene kadar sen geldiydin orda dursaydın kasardım ama baktım gittin bende cıktım :D:D:D:D ayak uyduramıyorum oyuna ya:confused:

SOON™ bunu beğendi.
  18. SOON™

SOON™ User

telefondan girdini söleyince bende gıtım zanten sende cıkıcam dedin telden kasılmakta zor olur
    yapcak bişeyyok zaten hep tektik yine tekiz:D:D:D:D

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  19. Telefondan uber tallon kesen adamım ne zoru ya :D ama uyutuyodum:D
    Arada belki ben uğrarım :D belli olmaz:D gemiye o kadar emek ve para vermisim boşta bırakmam :D simdilik kardeşimde gemi islerim hafifleyince ki bu biraz zor:D arada girerim:D

SOON™ bunu beğendi.
  20. SOON™

SOON™ User

telefonla uberkesıyosan h.o uyutuyon o ayrı tabi:D o gemiyi kolay kolay bırakamasın yavaş yavaş:D:D:D

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.