Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sizede günaydın ex mod'um daha bu körpe elime benim kar değmedi :D:D:D
    Bu arada sizde gittiniz :confused: umarım kısa zaman içerisinde işlerinizi yoluna koyup geri dönersiniz :oops:
    Tekneyle giderim bende :D:D yarın heybelide olmam lazım:D

2. :D Motor var onla gidersin :D
    Güneş açtı karlar eriyo :/

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bilgim dışında gelişen bir konu.Bir yanlış anlaşılma olabilir.İnşallah en kısa zamanda düzelecektir.

Keyifli Forumlar.

4. Sevindim buna :D
    istanbul'da hâlâ yağıyor.:cool::D:D:D

5. Yağsın yağsın bize tatil olur :D

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  6. Merhaba modum hoşgeldiniz :)

7. Yağmıyo yağmıyo:D:D
    Bi fotoğraf atayim dedim internet surekli kopuyor urlsini alamadım:(

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,hoşgeldiniz.

9. Bende atardım ama tele bakmadan atamam :D
    Petim ice meteroidi bulmakta zorlanıyor :/ Düşman bulucu 2

10. Modum profil resminizi niye kaldırdılar?

11. Ne yılbaşıymış be :confused:
    Ben her şeye karşıyım noelmiş yılbaşıymış faso fiso sevineceğinize üzülün bi yıl daha gitti.
    Son 100 yılda dünyanın ısısı yarım derece arttı
    100 yıl icerisinde buzulların erimesi nedeniyle 20 cm kadar deniz seviyesi arttı.
    Daha yüksek sıcaklıklar ise yüzen buz dağlarının erimesine neden olabilir
    Buzdağları yüzen buz yığınlarıdır, yüzmek için buzdağları kendi hacimlerine eşit miktardaki suyun yerini değiştirirler.
    Yükselen sıcaklıklar ve buzdağları okyanus seviyesindeki artışta küçük bir rol oynayabilir. Buzdağları çok büyük buzul parçalarından kopan ve okyanusa düşen donmuş buzul yığınlarıdır. Artan sıcaklıklar daha fazla buzdağının güçsüz buzullardan oluşmasına, daha fazla buzul kırılmasına yol açabilir. Okyanusa düşen buzullar artınca da su seviyesi bir miktar yükselebilir.
    Güney Kutbu'ndaki antarktika kıtasındaki buzların kalınlığı ortalama olarak 2 bin 133 metredir. Eğer buradaki tüm buzlar erirse, dünya çapındaki deniz seviyesi yaklaşık olarak 61 metre yükselir.
    Bunun ne anlama geldiğini bir defa düşünün.
    Grönland'deki buzların erimesi halinde ise su seviyesi 7 metre kadar yükselecek. Çünkü Grönland ekvatora Antarktika'dan daha yakın. Bu nedenle sıcaklık burada daha yüksek ve buzlar erimeye daha yatkın.
    Son yüzyılda artan deniz seviyesi 20 cm.
    Ve bu katlanara devam ediyor.
    Matematiğe dökersek yaklaşık 500 yıl sonra yer yüzünde her yer su altında kalıcak.
    Simdi noelmiş yılbaşıymış tatilmiş eğlenceymiş bunlara sevineceğinize bunları düşünüp her geçen zamanın değerini bilin.
    Bizim torunlarımızın torunları olamayacak belkide çocukları bile.
    Şimdi herhangi biri gelip hâlâ yılbaşı geldi hohooo ho derse kulağı çınlayabilir
    Saygılarımla...
    ---ÐΛЯKη£S

12. Yılbaşına karşıyız. Bugün perşembe yarın cuma bak normal bir gün.

13. Hoşbuldum :) nasılsınız :)

14. 2020'de uzmanlar buzul çağı başlayacağını söylemekteler.

Grönlandın büyük bir kısmı eridi.

Kuzey yarım küre böyle giderse 20 yıl içinde -60 -80'leri görecek sibirya -100'ü bile görebilir...

WolfWar bunu beğendi.
  15. İyiyim modum kar geldi daha iyi oldum :) Siz nasılsınız?

16. sağol bende iyiyim biriken işlerim var sanalda onlarla boğuşuyorum :)

17. Herkese iyi akşamlar :)
    Donuyorum yemin ederim:oops::oops::oops::oops:

18. Darion26

Darion26 User

Sanada iyi akşamlar :D sanırım istanbulda oturuyon orda en azından kar var bizim burda sadece ayaz var :oops:

Prophecy bunu beğendi.
  19. Kar (aralıksız) + yağmur (arada) ve eksibimilyonnnderece:D:D:D:D:eek::eek::eek::eek::D:D:D:D
    Atarlı imzan yakıyo :D

Darion26 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.