Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MaXiMuS

MaXiMuS User

darkorbit için hep maximus u kullandım,
    ama başka yerde hep serious.bold , kolayo gibi nickler kullanırım. :)

2. Ben eski forumda görmedim seni o_O

3. Silaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm

4. CİLΛ

CİLΛ User

aleyküm silam :)

5. asdfgasf

asdfgasf User

Beni bannlayan mod ile konuşmak istiyorum.....

6. Hayırdır erdem kaç gün yedin ?

7. Bütün forum üyelerine istanbuldan selam olsun Ayrıca moderatör arkadaşlarada iyi görevler :)

8. asdfgasf

asdfgasf User

1 hafta boyunca. Tahminimce bir BigPoint oyununun söylediğim için. Saçmalık resmen.....

9. Zamanında çok bann yediğim için bana neeee diyorum sen başka türlü söylemlerinide bilirsin erdem :) :rolleyes:

10. asdfgasf

asdfgasf User

Amaaannnnnnn boşveeeeeeeeer :ppp:confused::confused::D:D:eek::eek:

11. Evet beyler uzun bi süredir uridium biriktiriyorum şuanda 430 bin uridium yaptım :) 3 milyona kadar yolu var :D lf-4 ve kalkanları 16 seviye yapacam

12. Keşke 1.000.000.000 uridiumum olsa :rolleyes:

13. 1 milyon uridium neysede 1 milyarı kim bulmuşta sen bulacan :) 3 milyonu yapayım hepsi geliştirmeye gidecek :( Hepsi gitmese bari diyorum geri kalanla kapı açardım

14. Bi ara bana havadan 132.000 uri geldiydi 6 ay vip geldiydi :) (3 ay beleş koddan diğer 3 ayı mechul :) )

Ama bu kaç sene önceydi sanırım bi dereceye girmiştim oradan geldi :) hatırlamıyorum tam.

15. Benim eskiden oynadığım gemime her hafta x3 de hemen hemen 100 bin uridium geliyordu Heralde biri yanlışıkla alıyordu :) Bu oynadığım hesabımada bayramda 300 bin yada 400 bin uri gelmişti ama emeğimin karşılığında almıştım

16. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :) :D

17. Sizede iyi geceler ve iyi görevler modum

18. Teşekkür ederim :) nasılsınız ?

19. Merhabalar...

20. Cevabınızı bugün gördüm :) iyiyim oyundayım kasılıyorum

Sanada merhaba :) Profil fotosu koymuşsun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.