Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ANKARALI

ANKARALI User

Umarım modum iyi dilekleriniz için teşekkürler :)

2. Ne demek maksat öğrenciler zor duruma düşmesin. :)

3. Merhaba arkadaşlar, hepinize hayırlı geceler :)

4. asdfgasf

asdfgasf User

Millet asdasfasda :D

Bize bugün tatildi kar yağdı karadenizden şu an müthiş bir rüzgar esiyor. Kar karadenizden öyle bir rüzgarla geliyor ki inanamassınız.

Sınavdanda yırttık ohhh....

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ocak 2015
  5. Hakan zaten bu havada dışarı mı çıkılır :)

Derse çalışman iyi olur pazartesi sınavların varsa o sınavların kökünü kurutursun çalışarak.

asdfgasf bunu beğendi.
  6. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? :D

7. _DODGE_

_DODGE_ User

İyi modum ne olsun soğuk ve sesiz :D

Sen benim ne delilikler yaptığımı bir görsen :D

bi ara arabaların camlarına kartopu atıyorduk (yolda gidenler) arabdan inip ben ve arkadaşları kovalıyorlardı.

ben tipide dışarı çıkmayı daha çok severim soğuk bana resmen iyi geliyor...

Son düzenlenen: 8 Ocak 2015
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  8. Ooo dodge naber ya :D Bizim burada soğuk ama sessiz değil, o ne olacak ? :D

9. _DODGE_

_DODGE_ User

Sayın modum ben hakan bu arada :D (tabi isterseniz forum nickini isterseniz adımı söyleyin fark etmez)

valla bilemem modum dışarı çıkacağım şu an. Yaptığım hazırlığı görseniz sanki kutuplara gidiyorum :D yollar buz içinde ve yerler jilet kadar keskin. ayrıca bu havada ki yağışın daha da sertleşeceğini tahmin ediyorum (inşallah daha da sertelşir :D ) balkan hava dalgasıyla sibiryadan gelenlerin birleşip süper hücre (süper fırtına) oluşturmasını bekliyorum (inşallah olur :D )

10. Günaydın arkadaşlar. Bir karlı sabah daha :)

11. Memnun oldum Hakan, bende Karayel :D

Meteoroloji Uzmanı falan mısın? :D

Öğlen oldu moduuummm Tünaydın! :D

12. _DODGE_

_DODGE_ User

Hayır ben bilişim okuyan bir bilişim öğrencisiyim :D

Ama meteroloji forumlarında arasıra dolaştığım için (havaturka gibi forumlar) orada ki tahmincilerden büyük şeyler öğrendim diyebilirim.

Rize üstünden üzerimize gelen soğuk hava dalgası sibiryadan geliyor avrupa üzerinde ki ise izlanda ve grönland üzerinden geliyor

ispanya fransadan çıkan kısım ABD ye atlas okyanusu üzerinden güçlenerek yol alıyor.

Bize önümüzde ki günlerde ise avrupada ki dalganın ve sibiryada ki dalganın karışımı bir şey gelmesini bekliyorum.

Meteroloji uzmanlarımızın tahminine göre bu sene el ninolu bir sene olacak mış...

El nino nedir ? :

El Niño Güney Salınımları, küresel bir okyanus-atmosfer olayıdır. El Niño ve la Niña, Doğu Büyük Okyanus yüzey sularının sıcaklığındaki büyük salınımlar ve bunların yol açtığı atmosferik olayların genel adı olarak kullanılmaktadır. İsimler İspanyolca "oğlan çocuğu" veya "velet" ve "küçük kız" anlamına gelmektedir. "Çocuk", İspanyolca Hz isa'yı simgelemektedir, çünkü El Niño Güney Amerika'nın batı kıyılarında Noel zamanında etkili olur.
    El Niño ve La Niña'nın güney yarımküredeki etkileri çok büyüktür. Bu etkiler ilk olarak 1923'te Sir Gilbert Thomas Walker tarafından tanımlanmıştır. El Niño'nun atmosferik imzası olan Güney Salınımları, Tahiti ve Darwin bölgelerindeki aylık veya mevsimsel hava basıncı değişimleridir. Eylül 2006 itibarıyla El Niño aktif durumdadır.

Görsel harita accuweatherdan alıntıdır.

el nino hakkında ki bilgi ise wikipedia dan alıntıdır.

13. Benimle ilgili bir şey yazıyor mu o forumlarda? :D Karayel şurdan eser, burdan eser diye :p

14. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Modum hava tahmini yapanlar bile sizin adınızdan korkar :D :p

15. _DODGE_

_DODGE_ User

Rize tarafında karayel var :D

modum bana müsade dışarı çıkmam lazım acil bir durum. :D (-10 derecede bir yere gitme keyif Allahtan ekipmanım var :D)

16. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Tamam görüşürüz sen -10 dereceye soğuk diyorsan ben ne yapayı -18 derecede :D

17. _DODGE_

_DODGE_ User

modum -10 derece tabi ki bir şey değil fakat gittikçe soğuyor hava.

otuduğum yerde gece -20 lere kadar düşecek hava sıcaklığı şu an binaların altında kafam kadar buz sarkıkları var.

18. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

gece -25 dereceydi hissedileni söylemeyeyim istersen :D

19. _DODGE_

_DODGE_ User

Ama burada da rüzgar var modum sizin değere kadar çıkabiliyor :D

ben kalkıyorum modum soğuk bol karlı kış günleriyle :D

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  20. asdfgasf

asdfgasf User

Resim doğru gösteriyor Rize'ye rüzgar Karadeniz'den geliyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.