Destek Merhaba DO ekibi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve StoofY tarafından 10 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. StoofY

StoofY User

ben StoofY adım 20 yaşındayım yaklaşık 5 yıldır DarkOrbit aşığı biriyim geçen sene 2013 ün son aylarında darkorbit [CM] olarak 00:00 / 02:00 saatleri arasında görev aldım adminim BULUT'du tekrar 2014 ün son aylarında aile sebeblerinden dolayı ayrılmak zorunda kaldım ve oyunu bıraktım yaklaşık 2 ay önce tekrardan başladım ve 1 aydır gerek support gerekse verilen forum üzerinden başvuru yapıyorum yanıt alamıyorum lütfen artık duyun beni ve sizin yanınızda olmama izin verin şuan zamanım bol oyuna ve görevime ayıracağım zamanım çok lütfen artık duyunn adminlere sesleniyorum :( :(

iLLuminaTe_Won

TR4

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ekim 2015
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu konuda forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok.

Ayrıca Görev yaptı iseniz , Kurallar gereği adınızı belirtemeyeceğinizi de bilmeniz gerekir.

Görüşmeniz gereken kişi , Supporttur. Support sisteminde ki yenilenme dolayısı ile bu sıralar biraz geç cevap verebiliyorlar.

Beklemede kalınız

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.