merhaba

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^EbrU^^ tarafından 2 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ^^EbrU^^

^^EbrU^^ User

oyununuza yeni girdim hepinize merhaba ama hiç birşey bilmiyorum nasıl ögrene bilirim bu oyunu

2. Oyun hakkında en geniş bilgiye forumdaki (yani burası) "Açıklamalar/Sözlük" bölümünü inceleyebilirsin. Soruların olursa "Yeni Başlayanlar" bölümüne konu açarak sorabilirsin.

Oyunu daha hızlı öğrenmek için oyun içinde tecrübeli arkadaşlar bulman iyi olur soruların olursa hızlı cevap alırsın.

3. oyun hepimizin h.geldiniz hangi serverdesiniz..yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka çıkar..

4. ^^EbrU^^

^^EbrU^^ User

venüsteyim

5. Şirket değil sunucuyu diyor arkadaş. TR1-TR2-TR-3 gibi.

6. ^^EbrU^^

^^EbrU^^ User

tşk ederim

7. Merhaba ,

Oyuna ve foruma hoşgeldiniz. İmkanlar dahilinde görevliler ve ayrıca üyelerimiz yardımcı olacaktır. Ayrıca diğer açtığınız konuya yazmıştım.

İyi forumlar.

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

geri donus yapmadi bize ebru :)

GREED bunu beğendi.
  9. GREED

GREED User

TR 3 te iseniz ben de yardımcı olabilirim :) Ama önce EİC geçmeniz gerekir serverinizi öğrenmek için sol üstte ki dünyaya tıklayıp hangisinin açık olduğunu öğrenebilirsiniz :)

Prophecy bunu beğendi.
  10. Bence hiç uğraşmayın konu sahibi kayboldu.

GREED ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. Öyle olduysa kurtuldu :D

GREED bunu beğendi.
  12. bence 2 3 tanesi oyunda kesin sataşmıştır veya 2 3 kere kesilmiştir pes etmiştir :)

GREED bunu beğendi.
  13. Bu oyunda yeniler zor gelişir.

GREED bunu beğendi.
  14. aynen lf4 un cıkması argenın cıkması sebromun etkısı 300 bın 350 bın vuranlar derken oyun çıgrından cıktı :)

GREED bunu beğendi.
  15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

:D geri doncegini bilmiyor belki ogun bikac konu acmis bidahada yok:D

GREED bunu beğendi.
  16. Bize kalanlar lazım :)

GREED bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.