Merhabalar Konum rütbem olacak.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve absulition tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. absulition

absulition User

konuyu doğru yeremi açtım pek fikrim yok ama yardımcı olup konuyu silebilirsiniz ben neredeyse oyunu açtıgımdan beri rütbem uzay pilotu olarak kaldı yükselmiyor fotografı attım bakın 14.104 şeref puanım var 10.seviyeyim tp:3.778.126 ama hala rütbem aynı [​IMG]

2. Rütbenizin ne zaman yükseleceğini görmek için verdiğiniz resimdeki "Sıralama" bölümüne girerek gelen bölümde biraz aşağı inerseniz sonraki rütbe için gereken puanı gösterir. Altta "Toplam rütbe puanı" yazan yerde şuanki rütbe puanınız görünür.

3. Goli alarak 10000 rütbe puanı kasabilirsiniz.

4. Obezinho

Obezinho User

Rütbe günde bir kere güncelleniyor, sonraki rütbe için yeterli puan topladıysan yarın sabahki güncellemede yükselebilir.

5. Merhaba ,

Gemi türü etkiliyor ayrıca oyundaki diğer kişilerin oyunda yaptıkları da etkiliyor. Yani sizden daha fazla aktif olanlar varsa sürekli bir artış olacaktır. Puanlar yükseldikçe bir üst rütbeye çıkamıyorsunuzdur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.