Merhabalar oyuna geri döndüm ve

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Night tarafından 22 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Night

Night User

ne yapacağımı bilmiyorum çünkü baya değişmiş oyun. Uiridumlarıda haftasonu zetaya vermekle uçuş düzeni almak arasında kararsız kaldım.
    Gemi özellikleri;
    6iris 2 flax yarın akşama kadar tamamlarım büyük ihtimal
    11 bo2 full specteral lazer 2
    arge yok
    pet 8 level kami 3 var
    premium var.
    Sizce en hızlı nasıl gelişirim?

2. bozo.ccn

bozo.ccn User

uridium kaç

3. Night

Night User

4. cubikon kesip zeta yaparsan pazar günü 2 kat'ı ödül veriyor ordan gelen 50 yeşil ganimet anahtarı geliyor onunla yeşil ganime kutusu açıp lf4 veya tasarım kazanma şans'ın olur biriken urilerle kapı yapmaya devam edersen benim kanatimce çabuk ve hızlı gelişirsin

5. Night

Night User

Tüm dsKastığım tüm uridiumları kapıya vermeyi düşünüyorum birde son sorum yeşil ganimet kutularından sayborg yada tasarımı çıkıyormu?

6. benim bildiğim kırmızı ganimet kutularından çıkıyor

7. Night

Night User

peki teşekkür ettim konuyu kapatabilirsiniz

8. Sayborg kutulardan çıkmaz sadece obsidyen kutusundan tasarımı çıkar ayrıca kutularını zeus gününde açmalısın.Droit düzeni olarak kalp burgu güve şimdilik işine görür.

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ediyorum. İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.