Merhabalar oyunun ana sitesinde sorunum var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PsikopaTR34 tarafından 11 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, ben bu oyunu 2 senedir oynuyorum, bu aralar oyunun ana sitesine giremiyorum sadece oyun oynama kısmı açık onla bağlantımı sürdürebiliyorum siteye girerken
    Sayfa kullanılamıyor.
    tr1.darkorbit.bigpoint.com ana makinesine bağlantı kesildi. Aynen bu hatayı veriyor çerez temizleme geçmişi silme işlemini uyguladım tarayıcıyı da değiştirdim ama sorunun neden olduğunu çözemedim yardımınızı rica ediyorum saygılar.

2. Xus

Xus User

Bu sorun malesef bendede bulunmaktadır bu saatlerde aksam saatlerinde daha cok sıkıntı yaratıyor ana siteye erişmek. Buna bir çözüm bulunulması lazım.

3. 40 kere sayfayı yeniliyorum ancak giriyor.

4. Öncelikle eğer DNS değiştirme vb. programlar kullanıyorsanız bu programları kapatıp öyle girmeyi deneyiniz.Ayrıca siteye giremediğinizde çerezleri temizleyip denemekte fayda var.

5. Ben sorunsuz bir şekilde giriyorum genel bir sorun var ise 3-4 kişi yerinde 100 e yakın kişide oluyor olmalıydı demekki genel bir hata olma ihtimali düşük ama var modemden kaynaklı bir sorun olabilir bir aralar bende de vardı çözümü baya zahmetli ayrıca sadece do ya değil başka sitelerede girmeme yapabilir ( hepsine değil bazılarına) eğer bu oluyorsa sorun modemde benden söylemesi :)

6. Merhaba,

Eğer ki internetinizi etkileyen arkaplan programıları açık ise lütfen kapatın. Ardından tarayıcınızda genel bir temizlik yapın. Çerezler dahil. Sonra tekrar giriş yapın ve deneyin. Eğer gerekirse modeminize de reset atabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.