merhabalar tecrubeler nerede :)

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ACID tarafından 22 Ekim 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ACID

ACID User

Merhabalar herkese kolay gelsin.
    Evrensel pve sunucusu ilk açıldığı gün bu hesabımı açmıştım. Bir süre oynadıktan sonra bir hafta öncesine kadar bıraktım ve geri döndüm. Oyun bayağı bir değişmiş ve epeyce yenilik gelmiş. Haliyle ne yapacağıma karar verememekle birlikte epeyce şaşırdım :)
    Kış aylarında epeyce vaktim oluyor bu boş vakti bu şekilde değerlendirmek istiyorum. Ancak nasıl bir yol izlemeliyim karar veremedim ve bu konuda yardımlarınıza önerilerinize oldukça açığım :D
    -hesabım 17 seviye. aktif olarak goliath kullanıyorum.
    -5 arge (gemi dövdesi I 1/2 , mühendis 1/5 , kalkan enerjisi 3/5)
    -18 adet lf3 , 1 adet kararsız lf4 ve kalan boş lazer slotlarını da spectral 2 ile doldurdum.
    - 14 adet sg3n bo2, 1 adet sg3n bo3 kalkan,
    -15 g3n 7900 hız,
    -8 iris ve 1 apis,
    -güve ve x oluşum droid düzeni,
    -10 seviye pet, 1 lazer slotu açık :D ham madde toplama 3 ve 2 tane radar protokolü 3 mevcut.
    hali hazırda 80m credit ve 380k uri mevcut.
    Bu elimdekileri göze alarak , nasıl bir yol izlemem gerekiyor,hangi uçuş düzeni kullanmalıyım, argeleri nasıl dağıtmalıyım, öncelikleri nelere vermem gerekiyor sizce arkadaşlar ?
    Zaman ayırıp okuduğunuz için ve şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum:)Ufak bir ekleme daha yapmış olayım, olur da klanına davet etmek isteyen varsa diye :)