Merkezdeki Adminlere Duyuru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tata tarafından 4 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tata

Tata User

merkezdeki adminlere bi raporlasanız muhakkak ki onlarında admin gemileri vardır çıkıp bi dolaşsa haritaları ve darkorbitin ne hale geldiğini bi görseler şikayetler yazmakla bitmez x-7 haritaları yaratık kesen otolarla dolu pvp ler de kutu toplanıyor oto tabiki çokmu zor bunların yapacakları çet deseniz okunacak halde değil birini kessen hakaretleri bitmiyor ya sizlere yetki versinler gerekeni yapın yada kendilerini göreve çağırıyorum

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Raporları düzenli olarak iletiyoruz. Ancak gelinen durum ortada. Maalesef bizler de bir yerden sonra etkisiz kalıyoruz.

İyi forumlar.

3. Yani merkez ekip bot kullanımına izin veriyor?

4. Burada ki olan her şey bana 2012-2013 senesini hatırlattı.

O zamanda yönetimden böyle ses çıkmıyordu sonra bütün botları bannladılar.

Zaten Darkorbit ilk kanı orada kaybetti.

Yine kendi hataları.

Şimdi bann vermeye korkuyorlar çünkü oyuncu kalmadı şirket para kazanmak için Cyborg satmaya çalışıyor , Hammerclaw satmaya çalışıyor yeni yeni LF-4 paketleri vs yapıyorlar...

5. yazdıklarında haklısın da hiç değilse yaratık kesenlere müdahale edilse havadan şeref tp kazanıyorlar

haklısınız adminim bende kendilerinin elinden birşey gelmiyor siz değerli adminlerimize yetki verilsin amacıyla yazmıştım konu kilitlenebilir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 May 2018
  6. Aria

Aria User

Dostum, bot kullanıma itiyor oyun. Ben etkinliklerde başarısızım, klanlar bizim etkinliğe katılmamıza izin vermedi.

*

Yani oyun ölmüş.

Son düzenlenen: 5 May 2018
  7. Yenidennn

Yenidennn User

Bot kullanan kişilerin banlanmama durumu olsa bile %50 tp şeref kesimi bot kullanımını en azından rütbe kasanlar tarafından caydırılmış olunur. Diğer kişilerede farklı çözümler aramanızı rica etme durumundayım.

8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bu durumda bizlere verilen yetkiler ile müdahale etme imkanımız var ama bu hiiiç doğru olmaz. Bizlerde sizler gibi bu oyunu oynayan kişileriz kimin bot kullanıcısı olup olmadığını yaptıklarından anlaya biliriz. Ama bu durumda 1 kişi bile gözden kaçırırsak hem sizlerin tepkisini alırız hemde adaletli olmaz. Hile kullanıcıların Kod yöntemi ile yakalanmaları gerekiyor. Bu şekilde adaletli olur.

Konu Kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.