Mermi Nasıl Kasıyorsunuz?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LadyLady tarafından 11 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LadyLady

LadyLady User

Bu milyonlarca sayıya ulaşan x2 x3 x4 mermilerini nasıl kasıyorsunuz?

Kapı ise hangi kapı bunlar?

2. Dissenter

Dissenter User

Kapı açmak için basınca birikiyor.Farketmiyor yani hangi kapıyı açmak için basarsan bas birikiyor

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızında dediği gibi bu cephaneleri kapı yaparken elde ediyorlar.Parça gelirken cephane de geliyor.Bu cephaneler birike birike oldukça yüksek değerlere ulaşabiliyor.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. oyuncu
    namusu ile oynayan oyuncular kapıya basarak (x2-x3-x4ve sap) kapı yaparak (x4) ve kendi elleri ve emekleri ile (x1-x2-x3 ve sap) mermisi kasmaktadır

bazıları diyecem ama diyemiyorum serverlerin nerdeyse %60-70 i oto kutu toplatmayla mermilerini gg lerini ve urilerini kasmaktadırlar

dipnot:
    şirket almanlardan cinlilere gectiğinden beri yani 4 aydır bu illegal oyunculara herhangi bir yaptırım yapılmadığını görüyoruz ve eshefle kınıyoruz

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İllegal yollardan haksız kazanç elde edenler,zaman zaman banlanmaktadırlar.

Oyunun Almanlar de veya Çinlilerde olması,kuralları değiştirmiyor.

Tarama sistemine yakalanan hesaplar,her zaman için kapatılmaktadır.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. öyle diyorsanız bir şey demiyorum da

4 aydır 1 tane hesap kapanmadı ben onu diyorum

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Galaksi kapıları kısmında enerji ya da uridium basarak kapı açmaya çalışınca çıkan cephaneler birikiyor. Bonus kutularından çıkabiliyor , görevlerden gelebiliyor ya da galaksi kapısı yapınca x4 geliyor. Korsan kutusu açınca da çıkabiliyorlar.

8. Aliens

Aliens User

En çok x4 ve cephane Alpha, Beta ve Gamma kapıları ile kasılır.

9. Alfa
    Beta
    Gamma

%30 indirimle 300 k uriyle bu kapılara başlasan çok fazla x2 x3 x4 yaparsın.Genelde 200 k ya açılır 3 tanesi,kapı ödüllerinden de yaklaşık toplam 150 k uri geliyor.E zaten 50 k kassan tekrar döngüyü yakalamış oluyorsun :)

10. anakin5555

anakin5555 User

Merhaba. Kutu topla 100 k birikir 5 saate yeşil kutu aç montajlama lansmandan yap 4. Giris bonusu veriyor etk veya gizsli grvler veriyor 2 kez ubaya git kazan œdülle de 1000 tne al ;)

11. HentaX

HentaX User

belirli bir süreden sonra x4 kasma olayı düzene giriyor ve hiç zorlanmadan milyonlarca biriktirebiliyorsunuz.Bende de 1milyon x4 var 100.000 rsb var ve cephanelerim hiç bu sayıların altına inmiyor.Önemli olan cephane kasışınızı düzene sokmak+olarak mesela kapı yapıyorsam o yaratık ne hak ediyorsa onu sıkıyorum 1 kapıda 100k x2 harcadıysam kapıyı bitirince zaten x2 sayısını harcadığımdan kat kat daha fazla alabiliyorum

12. Tom_Cat

Tom_Cat User

yüzde 75 indirimli galaksi kapısı yapmayla çok rahat kasabilirsiniz.hatta hiç x1 sıkacam diye uğraşmazsınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.