Mesaj gönderemiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve codelyoko44 tarafından 18 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hocalarım mesaj gönderdim bi arkadasa ona gidiyor ama biri var ona gitmiyor. birine gidiyor diğerine gitmiyor acaba??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Eylül 2015
  2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Çerezlerinizi temizleyip tekrar göndermeyi dener misiniz?

İyi Forumlar.

3. yaptım, tarayıcıyı değiştim hatta baska bilgisayrdan bile denedim.

4. kişi başka kişilerden mesaj istemiyorsa böyle hata veriyor olabilir

5. sanırım öyle yapmış baska bi açıklaması yok.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Peki başka kişilere tekrar gönderiniz onlara gönderecek mi?

Eğer öyle bir şey olsaydı kişi mesaj almak istemiyor gibisinden uyarı vermesi gerekiyor.

İyi Forumlar.

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sorunun nedenini denemeler sonucunda buldum. Göndermek istediğiniz arkadaşınızın nick eksik olabilir yada yanlıştır bu yüzden hata alıyorsunuz.

İyi Forumlar.

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Genel olarak toplarsak ;

Mesaj göndermeye çalıştığınız arkadaşınızın İsmini eksik yada yanlış yazmış olabilirsiniz.

Mesaj göndermeye çalıştığınız arkadaşınız , Mesaj alma sistemini Hiç Kimse yada Sadece Arkadaşlar atabilecek şekilde ayarlamış olabilir. Sadece arkadaş olarak ayarlamışsa , Mesaj atabilmek için arkadaş olarak ekli olmanız gerekiyor.

Bunun dışında Uzayx , isimli arkadaşımızın belirttiği gibi , Günlük Mesaj gönderme sayınıza ulaşmış olabilirsiniz. ( Günlük Mesajlaşma Limiti , Seviyeniz kadardır )

Eğer yukarıdaki kısımlarda bir sorun yok ise ;

Tarayıcı Geçmişinizi Silin , Modeminizi Kapatıp , Açın ve tekrar kontrol edin.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.