Mesaj Kutusu Sorunu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ЯTϾ*≈«ANATOLIA»≈*ϿTR, Sep 10, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Yaklaşık 4-5 gündür mesaj merkezini açtığımda gelen mesajların içeriğine bir türlü erişemiyorum. Sayfanın ortasında yükleme simgesi dönüp duruyor. Gelen Kutusuna, ne Giden Kutusuna ne de diğer kısımlara erişemiyorum bu sayfada. Başka arkadaşlar da aynı sorunu dile getirmiş ama görüyorum ki çözüm bulunamamış henüz; hatırlatmak istedim.
    Bu arada çerezleri temizleyip farklı tarayıcılarda ve hatta, farklı bilgisayar ve internet bağlantılarıyla da denedim ama sonuç aynı.

2. Merhaba ,

Flash Player güncel değilse manuel olarak güncelleyip tekrar kontrol ediniz.

İyi forumlar.

3. Şu an tekrar güncelledim ama maalesef olmadı ve bu başka oyuncularda da aynı hala...

4. Merhaba ,

Yaptığım kontrolde bir sorun çıkmadı. Başka aynı durumu yaşayan varsa mümkünse resimde eklerse iyi olur.

İyi forumlar.

5. [​IMG]

burdaki gibi sorun demi kardeşim bende çözemedim yetkili bu simge hep dönüyo ve mesajlara tıklanmıyor

Last edited by moderator: Sep 11, 2014
  6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Çerez ve net geçmişniiz ile alakalı olabilir. Temizleyiniz, ayrıca bu yaptığınız işlemi farklı tarayıcılardan deneyiniz.

Keyifli Forumlar

7. Ayrıca kullandığın tarayıcıda hiç bir veri kalmayacak şekilde silip tekrar yüklemeyi de denemelisin.

8. Aynı sorun bende de var.

Daha önce konu açmıştım ve Mod arkadaşımız ben girip silebiliyorum dedi bende araştırmadım açıkçası.

Çerezleri temizlesen de farklı tarayıcılardan girdim başka pc'den girdim durum aynı.

Ama arkadaşımın hesabına giriyorum gayet normal gözüküyor her şey.

Acaba hesapla ilgili bir sıkıntı mı?

Not : Açık artırmadan ürün aldıktan sonra bu sorun çıktı.

+ Şuan sorun düzeldi ve sildim.Bu sorun 10 güne yakın devam etmişti.

9. adminim bende aynı sorunu yaşıyorum dediklerinizide yaptım ama olmuyor bi yardım rica ediyorum

10. Garip bir hata ; Chrome Kullanıcıları için bir yol önereceğim bunu bir deneyin ;
    • Yerel Disk C ye gelin ( Sisteminizin Kurulu Olduğu Kısım ( Yerel Disk C , D Artık ne isim verdi iseniz) )
    • Buradan Kullanıcılar ' a gelin
    • Kendi Kullanıcı Adınızı bulun ( Bilgisayarınızda ki Kullanıcı Adınız ( Örneğin ; Black Sea vs ) )
    • App Data Klasörünü açın ( Eğer bu klasörü göremiyorsanız ( Klasörün sol üst köşesinde DÜZENLE Kısmına tıklayın ve Buradan Klasör ve Arama Seçeneklerine tıklayın.Çıkan Pencereden Görünüm Sekmesine tıklayın ve Gelişmiş ayarlar Kısmında Gizli Dosya,Klasör ve sürücüleri göster seçeneğine tıklayın )
    • Ardından Local > Google > Chrome > User Data > Default yolunu izleyin.
    • Burada saydığım klasörlerin içeriğini tamamen silin ( DİKKAT KLASÖRLERİ DEĞİL İÇERİKLERİNİ SİLİN ) ve bunu yaparken Chrome kapalı olsun
    • Cache , Databases , Local Storage , Media Cache , Session Storage klasörlerinin içeriklerini silin.
    • Bu yöntemi çok detaylı bir çerez temizliği olarak görebilirsiniz.
    Dilerim sorununuza bir çözüm bulursunuz

Last edited: Sep 11, 2014
  11. Nefes

Nefes User

Merhaba

Cevap veren üyelerimize teşekkürler her ne kadar bilgi yoğun şekilde verilmiş olsada ben yine de sorunu ileteceğim.

Thread Status:
Not open for further replies.