Meslek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackGhost™ tarafından 15 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar çalıştığınız iş yeri ve tecrübe edindiğiniz bir meslek yazarsanız güzel olur diye düşündüm.

Ben lokantada çalışıyorum günlük 1000-1200 kişi giriyor...

MaXiMuS ve VΛLVE™ bunu beğendi.
  2. VΛLVE™

VΛLVE™ User

öğrenci :)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  3. Bende öğrenciyim fakat haftasonu çalışıyorum :)

Sizin tecrübeniz var mı ?

Ama okula katlanmak bir hayat tecrübesi o da var... :D

VΛLVE™ bunu beğendi.
  4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Öğrenci - Yılda 36 sınav 17 sözlü giriyor... beğenileri görelim :D

5. VΛLVE™

VΛLVE™ User

tecrübem şu ana kadar tüm sınıflardan 96 ortalama ve üzerinden takdir aldım ve ilkokul mezunuyum
    6.sınıf

6. Şu kadarını söyleyeyim yaşıma göre çok ciddiyimdir (forumda belli etmem) okula gidince tüm ciddiyetimi kaybediyorum :) Gidiyorum orada istemsizce , saçma bir şekilde sırıtıp duruyorum :D

Anlayacağınız okul insanı bozar :D

7. VΛLVE™

VΛLVE™ User

ayrıca bir tecrübe daha ben oyunu oynadığımdan beri (6 yıl) hep düşmandan kaçarım ve teke tek vs atarsak diyelim kimse beni yakalayamaz
    öyle kaçış taktiklerim var ki artık hiç patlamıyom ancak 2v1lerde o da 2kişi olduğundan :D

8. Taktiği banada verseğee :D :D

Merak ettim nasıl bir taktikmiş.

Paylaşmak istersen yaz.

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Aynen bende 8. sınıftayım evde klasik müzik dinlerim bazen oturur önemli konuları düşünürüm ama okulda ergen mod on -,- Ne kadar ciddi olmaya çalışsam da okuldaki arkadaşlarım beni bozuyor.

10. Bakkalda çalışıyorum yazın. Kışın bazen durduğum oluyor ama kışın hem hava soğuk hemde çok sıkıcı. İnternetin var ancak hiçkimse gelip gitmeyince baya daralıyorum. Kışın çok sıkıcı oluyor, ancak yazın hareketli olduğu için sıkılmıyorum.

11. VΛLVE™

VΛLVE™ User

meslek sırrı :D

12. MaXiMuS

MaXiMuS User

Para karşılığında düğünlerde oynar,cenazelerde ağlarım.
    Aşçılık ve garsonluğum iyidir. :D

.-ProzeN-. ve BlackGhost™ bunu beğendi.
  13. Lodos-TR

Lodos-TR User

Meslek lisesi,Makine Teknolojileri/CNC Dalı mezunuyum. Staj yaparken, sanayiyi yakından gördüm. Ustaların yaklaşık 1.500,2.000 TL arası (tecrübesine,bulunduğu yere göre) değiştiğini gördüm. Normal bir çırak ise 900 TL-1.000 TL arası maaş alıyordular. Tabi bu şirketin gelir-gider durumuna göre de değişiyor. Bizim şirket ünlü firmalarla çalışıyordu... :)

14. yemek yap da karnımızı doyuralım o zaman :)

15. Yaptığı yemeklerin hem görünüm hemde lezzet açısından güzel olacağından eminim :)

Elinizde Mantı varmı MaXiMuS mantıyı çok severeim :3

16. MaXiMuS

MaXiMuS User

Modum menemen yaparım ama kimse ekmeğini bandırmasın :D
    yahu elime geçmeden mideme geçiyor bende anlamadım. Görsellik konusunda çok güzel photoshop yaparım mesela yumurtanın gözlerini morartabilirim :p

17. Her konuda marifetlisiniz , maaşallah :)

Daha bilmediğimiz ne marifetler var acaba :D

MaXiMuS bunu beğendi.
  18. CİLΛ

CİLΛ User

öğrenci : öğretmenin gülümsemesine aldanma

MaXiMuS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.