message spam hatası

Discussion in 'Genel Konular' started by #781, May 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.

#781 User

Selamlar, Global 4 serverinde oynuyorum, özellikle akşamları prime zamanları aşırı lag oluyor oyun oynanmaz hale geliyor üstüne birde message_contact_spam_lock hatası alıyorum. Bu sorunlara çözüm bulunacak mı artık?

2. server yeni düzenin oturması biraz zaman alır normaldir bekle kardom bi 5-10 yıl kadar nolmuş?

3. BOSSSSS

BOSSSSS User

3 haftadır oyunda böyle bir sorun var bir tane yetkili bununla ilgilenmez mi ne ateş ede biliyoruz ne uçuş düzeni degişe biliyoruz ne confi degiştire biliyoruz yani 3 haftadır şu sorunu hatayı çözecek 1 tane yetkili çıkmadı mı 3 haftadır oyuncular bas bas bagırıyor bu hata yüzünden etkinlik getirmişler ama etkinligi yapamıyor kimse

#781 User

2008 den beri bekliyoruz dost.

5. hypnose18

hypnose18 User

gerçekten bıktık ya. bu ay sadece oyuna 27 bin tl yatırdım yazık günah değil mi ?

6. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Konunun geliştirme ekibinin farkında olduğunu bilmenizi isteriz. Sitem etmekle tamamen haklısınız fakat en kısa sürede bir çözüm beklemekteyiz.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Thread Status:
Not open for further replies.