message_contact_spam_lock

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve TOZ_OLL[EFSANE] tarafından 8 May 2026 10:01 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna az önce girdim ve boyle bir uyarı mesajı alıyorum(message_contact_spam_lock)
    adminler yardımcı olurmusunuz
    npc lere filan tıklayamıyorum confi değişemiyorum oyun buga girdi sanırsam

titans___ bunu beğendi.
  2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Konuyla ilgili hata raporumuz mevcut. Support ile iletişime geçiniz lütfen.

İyi forumlar..

3. nasıl iletişime geçicez nerden düzeltebilirim ben kendi geçicek diye bekliyorum dünden beri :D hala aynı sorun devam ediyor bende

4. klaniçin

klaniçin User

Oyunda oyunu oynamayı imkansız hale getiren bir bug oluştu. Sanırım DO Ekibi hileleri tespit etmek için test olarak deniyorlar. Ama oyunda yaratık keserken mesela kapı yaparken yaratıkların fazla oldugu aşamalarda mesela alpha beta gamma da kristallin ve sibelonit bölümlerinde oyun çöküyor ve
    message_contact_spam_lock u spamlıyor seyir defterinde.
    kamikaze bile atamıyoruz oyun bizi hile olarak algılıyor. Aynı sorun Omega Otomatik Taktik modulunu kullanırkende oluyor. şuan o da arızalı Sayın adminler iletirseniz <3

UCӇIӇΛ_ḾΛĐΛЯΛ bunu beğendi.
  5. bu sorun bir tek bende var sanıyordum harbi son güncellemeden sonra bu spam lock hatası oyunu mahvetti.

6. evet banda tutucu ve bot tespit sistemi gibi geldi çünkü türkçesi tıkalyıp spam yapıyorsun gibi birşey ama çok geç kalınmış bir hamle oyunda kimse kalmadıktan sonra

7. evet öyle ise güzel ama en çok msj oyunun yasal omegası nı kullanınca geliyor nasıl olcak o iş peki

8. omegayı geç ben elle reflaktör bile takamıyorum bazen çift tıkta takılmıyor 3 4 defa peş peşe tıklıyom kalıyor öyle :D

9. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Konuyla ilgili hata kaydı raporumuz mevcuttur geliştiricilerinin sorunun farkında olduğundan emin olabilirsiniz. Hesap incelemesi için Support ekibine geri bildirimde bulununuz lütfen.

Mükerrer konular birleştirilmiştir.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.