-MeXic0- Kimdir ?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve -MeXic0- tarafından 17 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -MeXic0-

-MeXic0- User

Selamlar arkadaşlar .. Beni forumda eski mod ve ve üyeler kaldıysa tanırlar :) Tr1-global avrupa 1 serverlerinde aktif bir şekilde oyuncuyum oyuna girişim 2009 tabi ara vermeler felan oldu . Tekrardan oyuna döneli 2 ay olmak üzere .. Aranızda olmaktan tekrar tekrar mutluyum :) Ayrıca;

atakansarıtasfour1 - ByİsyanCrea - Tuvalet Terliği - sercan(2)- -KARANLIK - -KIYAMET - EBRAR - KARA - FENOMEN - GÜNEY - NİZAM UNUTULMAYACAK

Şunuda şuraya bırakayım .. :) En çok sohbetim gırgır şamata vs yaptığım için yazdım :) yanlış anlaşılmasın . :)

2. EFSANE

EFSANE User

Foruma hoşgeldiniz :)

-MeXic0- bunu beğendi.
  3. Tekrardan foruma hoşgeldiniz. :) Sanki bu forumda daha önceden konu açmıştınız ama yanlış hatırlıyor olabilirim. :D

Keyifli vakit geçirmeniz dileklerimle iyi forumlar.

-MeXic0- bunu beğendi.
  4. -MeXic0-

-MeXic0- User

Teşekkürler hoşbuldum :) Eski forumda vardı mod'um :)

5. SİSTEM

SİSTEM User

Tekrar hoşgeldin kardeşim bırakmış olduğun hoş sohbetlerin devamını buradada sürdürmen dileğiyle.

-MeXic0- bunu beğendi.
  6. Rehber

Rehber Guest

Foruma hoşgeldiniz,eğlenceli günler geçirmeniz dileğiyle.

-MeXic0- bunu beğendi.
  7. -MeXic0-

-MeXic0- User

Teşekkür ederim hoşbuldum :)