MHH Saçmalığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Gurbet4545 tarafından 3 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gurbet4545

Gurbet4545 User

Haftalarca hafta sonları Helix %400 çıkarıdınız bizde güzel güzel para yatırdık ya hani sizleri mutlu ettik karşılığından 0 hizmet aldık ya hani sizler çok iyi bilirsiniz bunları gene hizmet edelim bu 0 hizmetsizliğe dedik amaaaa ne gözelim 0 hizmetden -100 hizmetsizliğe geçiş yapmışsınız noldu paranız mı bitti eyyyy darkorbit beyyy ???

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Sorununuz direkt yazmış olsaydınız yardımcı olabilirdik. Ne gibi bir sorununuz var bildirim de bulunursanız seviniriz.

iyi forumlar.

3. Gurbet4545

Gurbet4545 User

HArbiden 0 hizmet :DD daha mod anlamıyorki oyuncuları biz niye çaba gösterelim ? :DD

Helix niye yok diyorum mod bey ?? Anlamadıysanız daha da detay anlatabilirim yani. Ha ben türkçe anlamıyorum diyosan almanca ingilizce arapçada var. Bu dillerdede anlatabilirim :)

4. darkobrit farki :DDD

5. Gurbet4545

Gurbet4545 User

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Siz hem Helix de uri çektim diyorsunuz hemde niye yok diyorsunuz. Sizi anlamam için Farklı dillere gerek yok siz siz olun bana yeter.

iyi forumlar.

7. Gurbet4545

Gurbet4545 User

1. si Helix de uri çektiğim tarih bundan 1 hafta öncesi
    2. si haftalarca helix 400 yaptınız şimdi neden mhh ??
    3. ben benim zaten sizde bi sıkıntı var
    4. ben normal açık billede yazıyorum anlamıyorsunuz kapalı dille yazıyorum anlamıyosunuz yani şöyle biz ne söylersek söyliyelim siz harbiden bizi anlamıyorsunuz
    olay bu yani şimdi anladınızmı bari mod bey ??

8. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Ben sizi yanlışta anlaya bilirim sizi anlamam için iki soru sorunca neden asabileşiyorsunuz size doğru cevab verebilmem için sizi doğru anlamam lazım tüm mesele bu.

Bahsini ettiğiniz konu ile ilgili değişiklik tamamen merkez tarafından yapılmaktadır.

Sizin bu durum hoşunaza gitmemiş ise oyuncular bu durumdan memnun değil diye gereken yerlere bilgisini verebilirim.

Eksik kalan bir şey var ise paylaşınız aksi taktirde konun kilitlenmesini talep ediniz.

iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2018
  9. Gurbet4545

Gurbet4545 User

Aşağılanma yok orda bi anlaşalım. Yaptığım şey gerçekde olanları muhatablarına göstermek
    Teşekkür ederim konu kilit lütfen

10. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Konunuzu talebiniz üzre kilitledim.

İyi geceler,iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.