Mhh ve Uridium İndirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **CoLa** tarafından 10 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **CoLa**

**CoLa** User

Suanda serverimda diyelim ki %33 uridium indirimi var. Bu indirimle MHH den aynı anda yararlanabilirmiyim. Bu indirimden yararlanarak MHH saatinde uridium alirsam üçe katlanirmi?
    Veya bu iki etkinlik aynı anda cikabilir mi?

2. evet eğer x3 zamanı %33 indirimle 31 TL'ye 75.000 uridium alırsan 225.000 uridium gelecektir bugun bende %33 indirimli çekecem inşallah :cool:

**CoLa** bunu beğendi.
  3. **CoLa**

**CoLa** User

Tesekkur ederim.Yalniz suan %33 indirim var mi?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Eğer indirim sayfanız açılmadı ve varsa farklı tarayıcılardan deneyerek açabilirsiniz ve unutmayınız aynı paket üzerinden satın aldığınızda hesabınıza yansıyacaktır siz uri sayfasını açar direk oradan alırsanız etkisi olmaz paket üzerinden alım yapınız.
    X3 saatinde alırsanız hesabınıza biliyorsunuzki 3 kat yansıyacaktır.

Son düzenlenen: 10 Ağustos 2014
  5. **CoLa**

**CoLa** User

Tesekkur ederim Modum. Indirim sayfam acilmiyordu farkli tarayicidan girince duzeldi :) Cerezleri onbellegi silersem tekrar acilirmi bir kere sayfayi acdiktan sonra ikinci defa cikmiyoda.

Duzenleme: Cerezleri sildim tekrar cikti.

Son düzenlenen: 10 Ağustos 2014
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bazen çerezlerinizi ve önbelleği silmiş olsanız bile çıkmaya biliyor tekrar açılması için biraz beklemek gerekebiliyor o yüzden geçen hafta ben açtığım tarayıcıyı anasayfada öyle bırakıp farklı bir tarayıcıdan oyunumu oynayarak almıştım siz de yapabilirsiniz.

7. **CoLa**

**CoLa** User

Tesekkur ederim konuyu kilitleyebilirsiniz :)

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben teşekkür ederim kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.