Mikrotransistörler ve Hibrit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AĞRI_DAĞI04 tarafından 2 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar elimde bo3 birleştirmek için yeterince rinusk ve chromin var lakin Mikrotransistörler ve Hibrit İşleyicim hiç yok ve scrap da olmadığı için birleştirmede yapamıyorum bunları elde etmenin başka yolu varmı yoksa tanesine 40k uridium verip dükkandan mı almam gerek. 20 tane bo3 için 2milyon uridium gidecek

2. Bunlar sanırım Sayborg ve türevi gemileri bürlşetirmek için de gerekliydi öyle hatırlıyorum ve kutu açarak biriktirmiştim. Ama çok kutu :)

3. şansına küs dostum dediğin parçalar dehşet pahalı parçalar 40k uriyle sonuca ulaşman imkansız derim yapabildiğin kadar bo3 yap gemi yuklsetmesi yap chormınle kalırsa o başka bişi olmaz

4. aynen zaten şuan da elimde 2milyona yakın uridum var 20 tane bo3 birleştirmek istersem o parçaları almak için tüm urimi feda etmem gerekiyor hani veresimde gelmiyor bilemedim

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Eğer Uridium sizlere başka bir şey için lazım değilse harcayabilirsiniz, birleştirden almak dışında Korsan Kutularındanda çıkarma ihtimaliniz var fakat çok fazla Kutu açmanız gerekebilir. Eğer geminiz yeterince gelişmişse elinizde ki Uridium'u vermenizde bir sorun göremiyorum. :)

İyi forumlar.

6. yeşil anahtarlardan bo3 çıkıyordu sanki yanlış mıyım?

7. 2milyon uridium varsa apis zeus un varsa cyborg unda varsa yada var olsa ben 250 anahtar alırdım x2 haritalarında bu parçalar çokça çıkıyor tamamlardım bi 250 anahtar atardım duruma göre bi 250 anahtaradaha harcardım şahsen ama dediğim gibi eksiklerin yoksa normalde ben apis zeusu tamamlardım cyborgu tamamlamaya giderdim.

8. reis gemi 40 pro apis zeus falan herşey tam centurion dahil tüm gemiler var eksik olan tek şey 20 tane bo3 almak ve pro ların lvl ini 13 den 16 a çıkarmak eksiklik bunlar sanırım uri ile alacam parçaları şansli birisi değilimdir anahtarlardan çıkmaz

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Ganimet sandıklarından B03 çıkmamaktadır.

İyi Forumlar.

10. yüzde 25 indirim alıp uridiumla al daha karlı olursun kutudan zor çıkar

11. mikrotarnsistör birleştirde ucuz da öteki hibrit pahalıya patılıyor 330 scrap vs. tanesi.m.transistör 25 scrap istiyor tenesine günde 80-100 kadar toplayabilirsin 4-5 te tahminimce.hibrit ise yeşil kutularda epey çıkıyor m.trtansistör daha az çıkıyor.350 kutuda birkaç tane hibrit çıkarırken microdan sanırım 2 adert çıkmıştı.eskiden bolca çıkıoyrdu buınlar kutudan.iyiki eskiden toplamışlığım vardıda şimdi faydasını görüyorum.zamanında plazmid vs. toplamıştım bi scrap eksikti birleştirden epey micro birleştirdim 17 civarı b03 elde ettim bu etkinlikten.toplamda 43 civarı b03 oldu saırım. yalnız birleştireceksen süresi 10 saate yakın galiba ona göre ayarla kendini.haritada düşen plazmidleri vs almamazlık etmeyin zaman geliyo lazım hale geliyor böyle sıkıntıya düşmezsiniz