Destek Milli Maçlar ve X3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yantepe tarafından 6 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yantepe

Yantepe User

Arkadaşlar şimdi bugün hem Türkiye Hollanda maçı var hemde pazar günü hasebiyle x3 çıkma ihtimali. Yani ben burda ihtimal diyorum çünkü acaba maç sebebiyle x3 ün iptali gibi birşey söz konusu olabilir mi? Yoksa bugün 2 si birden de mi verilecek? Ve mesela ben x3 saatinde 30 bin uridium aldım, Türkiye de maçta 2 gol attı ben o zaman 30.000x3x2 den 180 bin uridium mu alacağım? Araştırdım bununla ilgili bir konu forumda bulamadım. Varsa da sorularımın cevabı başka bir yerde gün bitmeden oraya yönlendirirseniz sevinirim.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

O saate kadar milli maç bonusu bitmiş olacaktır diye düşünüyorum.Kampanyadan yararlanmak için maç saatinden bir kaç saat önceye kadar uridiumu almanız gerekiyor galiba.Yani katlanmamaktadır.

İyi forumla

3. X3 başlıyana kadar etkinlik kapanır zaten.Maç saat 7 de diye biliyorum.X3 zaten saat 8-9 arası çıkıyor.Maç başladığında etkinliğin mantıken bitmesi gerek yoksa skoru tahmin etmek zaten kolay olur :)

4. Yantepe

Yantepe User

neyse maçta başladı zaten 2-0 da yeniyolar dakika 34 uriyi çekmediğime pişman oldum ama x3 de de çekerim ya biraz kaybım olacak ama olsun:(

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Artık başka fırsatlara bakarsınız. :)

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.