Bug / Oyun hatasi milyon milyon seprumlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ADSIZ tarafından 19 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ADSIZ

ADSIZ User

slm

ARTEMİS gecen şüphelendiginiz kişileri bize bildirin demiştiniz bildiriyorum TR3 İLK 9 bakın görün geregini yapın 100 mılyon 70 mılyon 80 mılyon 1 mılyar bu nedir kardeşim support support yazıyoruz bir şey oldugu yok BEN haritada kasılırken veya low alfa beta gamada beslemesiz gezicegim ben haritaya cıktıgımda sarıtaş beslemeli olucam adam 7/24 seprum beslemeyle sabahlara kadar seprum sıkacak adamlarla savaşırken benım attıgım 9000 seprum 90 bin atış yapıcak benımki biticek ben sarıtaşa dönücem tekrar soruyorum sizlere bu adalet midir hiç boşuna laf anlatmayın bizlere bu kişilere siz göz yumuyorsunuz alın kardeşim seprumlarını A kişisi giriyor B cıkıyor C giriyor D sabahlara kadar cubi kesiyor kasıyor bir hesabı 4-5 kişi oynuyorlar sıralamdaki gemilerde bırakın 30 40 mılyonu 10 mılyon yapamazlar kasılan gemi onlar nasıl biriktirecekler. EGERKİ ARTEMİS adaletin varsa bu konu üstünde durursun Adaletin yoksa sen dahada bu tr serverlerinin admiini olamazsın. Bana supporta meil at deme ben almanyaya fax attım support verdıgı cevap forumda konu acınız. bizleri oyundan sogutuyorsunuz darkorbitin olmuş her tarafı bir bug yapan kral oluyor yapamayan neyse

muamma03 bunu beğendi.
  2. G_s_G_s

G_s_G_s User

Kardesım onların galıba dokunuzmazlıgı var onlara ses edemıyorlar bızım serverde ole ful sepromlu kac kere konu actım sonuc yok sarı tas sıkmakla cıft destek artı gurup destegı sepromlu gemıyı nasıl kescn hadı sen sole ılgılenmıyorlar savaslar bıle adaletlı degıl hele dusun denge yamasında bole oldugu karton gıbı erıyıcez hıc dusunemıyorum

3. -Star-

-Star- User

Oyun oynanmaz hale geldi artık.Hadi bugları bir yana koyalım,ki ağız dolusu küfürler yazmak istiyorum bunu buradan okuyan bugcular için,yıldızlı gemiler x-3'te leonovla yaratık kovalıyor.Öyle ki dün bir boss mordona 3 geminin sıktığına şahit oldum,hadi bir iki tane vardı haritada ama artık boş x-3 arayacak duruma geldik.Klansız takılan rütbeli her gemi botçudur kardeşim açık ve net,kırmızı yaktığım benden kaçıyor,üsteğmen rütbeli gemiden albay gemi kaçıyor.Bug konusunda destek ekibi ne kadar sorumludur bir bilgim yok ancak bot hakkında işlem yapma yetkisi yok destek ekibinin.Bu oyunu bu hale getiren zaten bigpointin ta kendisi,ne destek ekibi ne de oyunu hakkıyla oynayan oyuncular bu oyunu bu hale getirenler.Bu oyunu bu hale getiren bigpoint.Sunucu birleşecek diye diye ne otocularla ne bugcularla ilgilenir bu bigpoint.Göreceğiz bakalım sunucular birleştikten sonra bu tür hile hurdalara bir çözüm gelecek mi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Nisan 2018
  4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Forumdan hiçbir işlem yapılamaz şikayetinizi destek ekibine yapmalısınız.

İyi Forumlar

5. seprom bugu yapan kişiden eminsen supporta yaz. bug yapmışsa zaten sepromu silinir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.