Milyon Milyon Uridium kasanları kimse engelleyemeyecek

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Hergele tarafından 30 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hergele

Hergele User

Kendini kandırmasın kimse, Bug ile milyon milyon kastıkları urileri gg basarak cephane malzeme falan alıyorlar, Darkorbit ceza olarak sadece şeref sıfırlıyor ve uriyi silerse siliyor,uriyi dönüştürdükleri malzemeler mesela yeşil anahtar,günlük dosya, basılan ggden gelen acm cephane kar kalıyor o oyuncuların yanına, Zaten bugu yapanlar ban yesem bile kar kalıcak yanımda diye bakıyorlar duruma,sezon biletini bile komple alıyorlar, yani Darkorbit bu bugu yapanların gemilerini komble kapatmadıkça hiçbir şekilde adalet sağlanamamış olacak üstelik bu kaçıncı, önlem almayan ve ceza vermeyen bu oyunda daha çok açık kullanırlar kendinizi kandırmayın.

2. yeni oyuncu bile gelmiyor bu hileler yznden şeref silseler ne olacak adam atyor bota 1 haftada gene alıyor alacagn yazk oyun iyice hile hurdaya döndu

titans___ bunu beğendi.
  3. bu yazdıklarının hiçbiri oyun yetkililerin umurunda degil 1 yıldır her ay ban dalgası yapıyorlar da ne oluyor oyun daha berbat durumda oyunda bunların onune gececek yeterli kapasıte ve donanıma sahıp yetkılıler yok oyunda tren tutucu bug kullanımı almıs basını gıdıyor bıde sıkayet edınce video olarak kanıt istiyorlar 2 ayda 100 defa video gonderdik hiçbir sonuc cıkmadı soyledikleri tek şey oyuncular merkezi ekibe iletildi bu kadar çok fazla bişey beklemeyın oyunun sahıplerı bıle unutmus bu oyunu sız nıye dusunuyorsunuz bırakın kım ne yaparsa yapsın misali umursamaz tavır sergılıyorlar hepsı bu

BaMbUlBeee ve titans___ bunu beğendi.
  4. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Bug yapan oyuncuların urileri silinmiyor hesap temelli kapatılıyor bu yüzden yanlarına tek kar kalan harcadıkları zaman oluyor :)

5. Oyuna giremiyoruz hala 2 gün olacak ve sözde telafi edilecekmiş hafta sonumuzu da telafi edebilecekler mi acaba harcanılan zamanı emeği? sözde ddos saldırısı olmuş ama çözüm yok

6. TR|SUBUTAY

Bununla ilgili talep açıldı dönüş yapılacaktır

7. 2 gündür dönüş yapılamamış artık dönüş yapsalarda bişey değişmez eskiden bu oyunda bi sorun olunca bu kadar uzun süre bekletmiyorlardu oyuncuları

8. Splinter_

Splinter_ User

Sınırsız bug banı milatta önce atılmış olabilir. Son bug banlarından hesaplar sınırsız kapatılmadı. Bir süre hesap kapatma ve şeref puanı silinme cezası verildi. Ceza alan gemilerden bazıların sıralama oynamadığını, şeref puanı kasmadığını da düşünürsek kısa süreliğine izne ayrılmış gibi oldular.

9. TR|SUBUTAY

Güncel cezalarda aynısını almaması için elimden geleni yapacağım inceleme bittikten sonra

10. açılır açılır.darkorbit istemeden ödüllü yumurta vermiş herkes alamasın diye bazılarının bağlantılarını koparmış bağlanamıyor.biride benim.
    mmolu arkadaş az önce 4/5ten 3/5e atladı onunda bağlantı kopmuş bağlanamıyor.muhtemelen vru haritalarını silmişler oraya atlayan bilinmezliğe bağlanıyor oyundan kopuyor:)))

11. Adminim supporta detaylı detaylı bilgi veriyorum oyuncunun hesabındaki uridyum miktarını sizlerde görüyorsunuz ama inceleyeceğiz denilip geçiliyor. Oyuncu oyunda yok kasılmak denen şey yok gemisinde var 300 400 milyon urdiyum bu harcanmış hali belirtiyorum diyorum bu kadar urdiyum cekme ihtimali varmı inceleyin ödeme bilgilerinden yok gerisi gelmiyor, umarım gereken cezayı alırlar

12. nasıl kasmışki o uriyi.mind dönmüştür.klanı nda bikaç kötü oyuncu varsa herkesi kesip tek kendileri almışsa olabilir.ama bu mind kalkmalı diyen kimse çıkmıyor nedense.oradaki haksızlığı gören yok.birde görev var 200 minfire kes diye nasaıl yapacaksak.hee o kötü klana girince yapılır yapılırda benim gibi o kötülere sıkanı klana almazlar:) çoook saçma çok

13. EXCAWATOR

EXCAWATOR User

vru haritasına atladım oyun gitti

14. umarım banlanırlar, aylarımızı yıllarımızı versek yapamayacağımız uridyumları bugla yapıyorlar oyun sonuna kadar yetecek uriler yüzünden rekabet edemiyoruz