Milyon Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HSWCloud tarafından 19 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HSWCloud

HSWCloud User

Başlıkta da belirttiğim gibi bazı kullanıcılar milyonlarca uridium kasıyor. Bunları nasıl yapıyor ?

2. Bunları tek bir ayda yapmıyor dostum. Ayrıca yaptıkları da kesin değil belki yarısını parayla alıyodur ötekiler de kapılardan, topladıklarından, harcayamadıklarından vs birikiyodur. Yapılamayacak bişey değil yani.

3. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Gerekli cevabın @thelord3858 tarafından verildiğini düşünüyorum. Biriktirip harcayan insanlar çok veya yüklü miktarda uridium çeken insanlarda var.

İyi forumlar...

4. Ben her ay 1.4 m çekiyorum uri

5. LARK1988

LARK1988 User

Sorunun içindede cevabını vermişsin: KASIYORLAR

6. TR1AMCA

TR1AMCA User

millet kasar ceker senin zorun ne ayaksin sen bole insanlara ayar oluyorum varya sende bas parayi cekkk zor degil

7. NoName45_

NoName45_ User

@TR1AMCA arkadaş merak etmiş sormuş yani ne var bunda? Belliki arkadaşımız oyuna başlayalı çok olmamış, siz yeni başladığınızda nasıl milyonlarca uri kasılacağını anlayabiliyomuydunuzki?

8. WanKÜ1

WanKÜ1 User

KISA VE OZ ... BOT

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Böyle sorulara "ayar" oluyorsanız, "geri" butonuna basarak çıkabilirsiniz, ortamı gerecek mesajlar yazmanıza gerek yok.

Merhaba,

Bende bir ara 3 milyon uridium bile vardı bir ara, tabi ben istisna da sayılırım çünkü uri olarak maaş da alıyorum. Ancak geriye kalan milyonları da kendim kastım. Cubi kesip, harcamıyorum, çünkü harcayacak bir alan yok, çünkü full bir gemiye sahibim. Böyle böyle milyonlar birikiyor.

İyi forumlar..

HSWCloud bunu beğendi.
  10. hazır konusu açılmışken ne kadar maaş alıyorsunuz :D

11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Tatmin edici bir miktar kadar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.