Mimesis alsammı, beklesemmi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zuğaşibozo tarafından 14 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba, oyunda genelde cyborg kullanıyorum, 5 gün sonra günlük giriş ödülü olan oili alınca mimesis için gerekli olan azbir oil ihtiyacım karşılanmış oluyor fakat yeni gemi gelirde oili harcadığıma pişman olurmuyum endişesi içerisindeyim.
    Sizce mimesis almalımıyım yoksa biraz beklesemmi?

Peacemaker.JR bunu beğendi.
  2. Merhaba,

Öncelikle konunuzu uygun bölüme taşıdım bu bölümde arkadaşlarımızın daha çok fikir vereceğini düşünmekteyim.
    Şuan için yeni bir gemi gelecek diyemeyiz çünkü bize bununla ilgili bir bildirim gelmemiştir.
    Eğer Cyborg gemisinde rahat oynuyorsanız ve kullanımı sizin için daha uygun olarak görüyorsanız , Mimesis gemisini almanızın şuan için gerekli olmadığını düşünüyorum.
    Mimesis gemisinin kullanımı biraz daha farklı olup buna alışma süreciniz olabilir ve sonrasında beğenmeyebilirsiniz.
    Oyuncularımız genelde bu iki gemiyi son zamanda çok fazla kullanmakta gene onların düşüncelerine göre kararınızı veriniz.

İyi forumlar dilerim.

3. Uridium kasmakta zorlanıyorsan mimesis tam senin için giriyorsun *** lowa bütün yaratıkları *** kesiyorsun .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Kasım 2018
  4. -Star-

-Star- User

Bu şekilde çoklu hesap kullanıp kazanç elde etmek oyun kurallarınca yasak dostum,tespiti halinde cezalandırılırsınız.Ayrıca verdiğiniz cevap yüzünden uyarı alabilirsiniz,ben haberdar etmiş olayım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Kasım 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.
  5. Hayat akıp gidiyorken bunları düşünmeye ne hacet :D Al zevkine bak yanlız yetenek bittiği an mimesis için ışınlanma vakti geliyor ona göre.

6. Cevaplar için teşekkürler fakat kararsızlığım sürüyor, bu bikaçgün içinde daha aydınlatıcı cevaplar gelebileceğini düşünüyorum.

7. Mimesis'i bir gazla aldım ve aldığım günden beri hangarımda yatıyor :) Kullanması zor bir gemi bence o yüzden gemiyi biraz daha araştır ve öyle al alacaksan :)

8. Bihayli araştırdım, videolar izledim, kullanan kişilerle görüştüm, elimde yıldız uçuş düzeni zaten var, hiç bişey için olmasa bile rahat yaratık kesmek için gene alınır, zaten almak için tek tereddüdüm acaba yeni gemiler gelirde nerden bu gemiye oil harcadım dermiyim.

9. Hatırlarsınız Hardware'ler çıktı yeni gemileri birleştirdik, sonra bu gemiler çıktı ve oil kastık. Bundan sonra da yeni gemi çıkarsa oil ile değil yeni gelen bir maden veya parça ile olacağını düşünüyorum :)

10. Bence hamerclaw alman daha iyi olur.En sevdigim o.

11. hamerclaw kullanan pek yok daha çok cyborg ve mimesis var ortalarda ve mimesis 1 adım önde görünüyor.

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

@-Star- üyemizinde belirttiği gibi söylediğiniz oyunun GİŞ kurallarına aykırıdır ve üyenin hesabının ceza alması ile sonuçlanır.

Lütfen bu gibi yanlış bilgileri paylaşmayınız.

İyi forumlar.

Peacemaker.JR bunu beğendi.
  13. al hocam yeni gelecek malzemeler ve tasarımlarda oil kullanılmıycakmış onları üretmek için yeni parçalar gelecekmiş hatta yeni harita sistemi gelicekmiş black light adı altında yeni haritalarda büyük ihtimalle kış dönemi gelicek çünkü black winter tarzında bir dizi görev falan gelecekmiş söylediklerim unofficial sayılır ama büyük kanıtlar var sistemin yazılımları sızmış internete oradan anlatıyor millet yabancı forumda

14. Bu konu ile ilgili paylaşımları gördüm fakat forumda resmi olarak yayınlanmadığı için çalışma üzerinde değişiklik yapabilirler, eğer yeni gemiler oil istemeyecekse bencede beklemenin alemi yok.

15. hocam do ya yeni harita olarak ( bizim yıldız sistemimiz içinde :D ) en son korsan geldi ve 2012 mi 2011 mi neydi geldiginde ondan once gelen haritada yeni harita zaten oda tam tarihini bilmıyorum ama alfa beta gamayla beraber gelmiş eski oldugu aşikar ve bu sisteme yeni haritalar eklenecek buyuk ihtimallede yeni yılla gelecek 1.5 ay civarı zaman varken sızıntılar çoğunlukla doğru çıkacağını düşünüyorum ama siz bildiğinizi yapın dediklerim çıkmaz falan zan altında kalmak istemem

16. Önemli olan fikir almak, fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim, zaman azalıyor, son kararı son dakika vereceğim gibi görünüyor.

17. Yeni gemilerin çıkışı yakın değil. Cyborg'e zaten sahipsen Nimesis'i almanı öneririm. 4-5 gemisi oldu ve rütbeliler onla kasılıyor.

18. Mesajlar genelde almam yönünde görünüyor, benimde bir yanım zaten almaktan yana fakat dediğim gibi net kararımı son ana saklıyorum.